Bir ''Tık''la At Sepete!

Merhabalar, bir haftalık aradan sonra yeni yazımı sizlerle paylaşıyorum. Son zamanlarda alışveriş yapmak artık çok kolay. Bir ürün satın almak sadece bir ''tık''a bakıyor. Günümüzün en elzem soruları ise: İnternette nereden alışveriş yapmalı? Hangisi daha güvenilir? Hangisi kargo ücreti almıyor? Hangisi kalite markaları bana ulaştırabiliyor? Ve en çok sorulanı ise hangi site aynı ürünü daha ucuz fiyata satıyor? Bu soruların her biri internet alışverişinde aklımıza gelir. Yeni yazımda bunların her birine yanıt vermeye çalışacağım. Haydi o zaman başlayalım :)

Lidyana.com

Benim en sevdiğim alışveriş sitesidir kendisi. En çok da takı ve aksesuar alışverişi yapacağım zaman bu siteyi kullanıyorum. Çünkü; birbirinden ünlü markaları daha ucuz fiyatlarla bizlere ulaştırıyor. Bu sitenin en sevdiğim yanları ise ilk olarak kargonun çabuk elinize ulaşması. İkinci olarak sitenin birbirinden farklı markayı bir arada bulundurması ve yeni tasarımcılara, yeni markalara destek olmasıdır. Daha önce hiç duymadığım ancak kaliteli olan ürünleri buradan öğrenebiliyor ve satın alabiliyorum. Ünlülerle yaptığı iş birliklerini de saymazsak olmaz tabi ki. Örneğin: Buse Terim, Özge Ulusoy, Burcu Esmersoy gibi ünlüler bu siteye referans olmuş durumdalar. Güvenliği açısından ise şüpheniz olmasın çünkü; ben de bu siteden birçok kez alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım diyebilirim. Alışveriş için denemenizde fayda var :)


Markafoni.com

Yaptığı reklam kampanyalarının çok etkili olduğunu düşündüğüm firmadır.Ünlü markaların ürünlerini daha ucuz fiyatlarla satın almak için belirli sürelerle başlatılan kampanyalar elbette çok cazip oluyor. Ancak bu kampanyalar genelde sabah erken saatlerde başlatıldığı için stoklarla sınırlı olan ürünleri satın alabilmek için diğer alıcılarla adeta bir yarış içine girebiliyorsunuz. Ben güvenliği açısından bu zamana kadar bir sorun yaşamadım. Marka ürünleri daha cüzi bir miktarla satın almak istiyorsanız bu siteyi tercih edebilirsiniz.

Trendyol.com

Alışverişi kadın,erkek,çocuk ve aksesuar gibi kategorileştiren bu site yine ünlü markaların ürünlerini daha ucuz bir fiyatla satın almanıza imkan sağlıyor. Belirli sürelerle hazırlanan kampanyaları kaçırmamak için takipte kalmalısınız. Bir de sitenin ''Modagram'' adını verdikleri bir uygulamaları mevcut. Popüler markalara, popüler kategorilere ve en yeni ürünlere ulaşabileceğiniz bu uygulamada kampanyalara bağlı kalmadan istediğiniz ürünü satın alabiliyorsunuz.


Zizigo.com

Önceliği ayakkabı alışverişine vermiş olan bu siteden ben birçok kez ayakkabı satın aldım ve alışverişlerimden çok memnun kaldım. Mağazalardan daha uygun fiyatlara bulabileceğiniz ürünlerin kargoyla size ulaşması da oldukça kısa bir sürede gerçekleşiyor. Her model ayakkabı alışverişinde kesinlikle favorilerim arasında :)

N11.com

Son zamanlarda televizyonlarda reklamlarını sıkça gördüğümüz bu marka doğru strateji ile hareket etmiş olacak ki oldukça popüler duruma geldi. Birçok farklı kategori ile alışverişi daha da kolay hale getiren bu site bir de market bölümünü bizlere sunuyor. Deterjandan, sabuna birçok ürünü de buradan kolayca satın alabilirsiniz. Market alışverişini bir de böyle denemek lazım değil mi ama? :)

Son zamanlarda kıyafet ve aksesuar alışverişi için favorilerim olan ve sizlere önerebileceğim e-ticaret siteleri bunlar. Elbette ki Türkiye'de bulamadığımız ancak çok arayıp, sahip olmak istediğimiz ürünler vardır. Bu durumlar için de en güvenilir siteler olarak Amazon.com ve Ebay.com'u tercih edebilirsiniz ancak buralardan alışveriş yaparken kargo ulaşım ücretlerine dikkat ediniz, sizleri yarı yolda bırakmasın. :)

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın :) #Followthewhiterabbit!




Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram