2014-2015 Sonbahar/Kış Etek Modası

Bu Sonbaharda ve iki ay sonra gireceğimiz yeni yılda bizleri bekleyen etek modellerini sizler için derledim. Bakalım hangi modellerle Sonbaharı ve Kışı karşılayacağız?

Maxi Etek Modelleri:

Eski dönemlerde yaşayan birçok bayan, daha feminen ve elegan gösteren bu maxi etekleri tercih ediyordu. Son yıllarda tekrar moda olarak karşımıza çıkan maxi etekleri her bayanın giyebilmesi kolay olmuyor tabi ki. Kısa boylu bayanların topuklu ayakkabılarla tercih ettiği bu etekler, spor bir kombin yapmak isteyenler için spor ayakkabılarla da tercih edilebiliyor. Eğer renkli maxi eteklerinizi günlük bir şekilde kullanmak istiyorsanız, basic bir tshirt ve rahat bir spor ayakkabı size en iyi kombini yaratmanızda yardımcı olacaktır.



Midi Etek Modelleri:

Midi etekler son zamanların en feminen, en flörtöz ve aynı zamanda modelinde en değişiklik gösteren eteklerinden. İşteyken ya da günlük hayatta kolaylıkla kullanabileceğiniz bu etekler, çoğunlukla stilettolarla kombin edilmekte. İş hayatında bu etekleri kullanmak istiyorsanız size önerim beyaz ya da renkli desensiz gömleklerle ve şık kolyelerle kullanmanızdır. Yazın da sıkça karşımıza çıkan bu eteklerin bazı modelleri, yüksek bel olduğundan dolayı kısa ve göbek açık tshirtlerle de harika duruyor benden söylemesi :)



Mini Etek Modelleri:

Her dönemin gözdesi olan mini etekler, bu sezonda kullanım kolaylığı ile moda severlerin karşısına çıkıyor. Mini etekleri sonbahar ve kış sezonunda ince külotlu çorap, renkli ya da siyah opak çoraplarla kullanabilirsiniz. Kombininizde farklılık yaratmak istiyorsanız desensiz, basic mini eteklerinizi, desenli ve renkli opak çoraplarla kombin edebilirsiniz.


Pileli Etekler:

Yine eski zamanların en moda eteklerinden olan pileli etekler, yeni sezona da damgasını vuracak gibi duruyor. Yazın da sıkça karşılaştığımız bu şık pileli eteklerle sanırım bu sezon da sıkça karşılaşacağız.













Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram