2015 Bootie Modelleri ve Kombinleri

Günaydıın! Herkes için güzel bir Cuma olur umarım. Şimdiden mutlu hafta sonları diliyorum :) Bugünkü postumda sezonun en trend parçalarından bootieleri ele alıyorum. Yeni sezonda bootieler karşımıza birçok farklı modelle çıkıyor. Herkesin zevkine ve tarzına uygun bootieler bu sezon kalbimizi fethedecek gibi görünüyor. Ne dersiniz? Şimdi sezonun gözdeleri bootielere bir göz atalım.



''High heels'' olarak nitelendirilen bu bootiler hem deri hem de süet olarak vitrinlerde boy göstermeye başladılar bile. Bu bootileri modeline göre ister İspanyol paça pantalonlarınızla, ister skinny jeanlerinizle kombinleyin sonuç şık bir görüntü olacaktır. :)


Yukarıdaki fotoğrafta gördükleriniz, Sonbahar sezonunun en hit bootieleri! Cap-Toe Heel, Chunky Heel, Casual Flat ve Dressy Wedge gibi birçok farklı model bu sezon bizleri karşılıyor. İster jeanlerle, ister elbise ya da eteklerle kombinleyebileceğiniz bu bootiler size hem komforlu hem de elegan bir şıklığı sunacaktır. Benim sizlere önerim bu tarz bootieleri yine yeni sezonun en hit parçalarından olan deri etekler ve opak çoraplar ile kombinlemeniz. Böylece trendy bir şıklığı yakalamış olacaksınız. Bknz: 2015 Deri Etek Kombinleri


Vee gelelim bu sezonun en gözde bootie modeli olan Cut Out Bootielere! Bu model bootieleri özellikle skinny jeanler, deri ceketler ve zincirler ile kombinlerseniz oldukça şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Benden bir öneri daha, bu bootieleri yağmurlu ve karlı günlerde kullanmamanız üşütmemeniz açısından sizlerin yararına olacaktır. :)




Umarım bu yazım Sonbahar sezonunda olmazsa olmaz parçalardan biri olan bootieleri gardırobunuza hangi parçalarla ekleyebileceğiniz konusunda yardımcı olmuştur. Bir sonraki postumda görüşmek üzere, sevgiyle kalın! :)















Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram