2015 Sonbahar-Kış Erkek Modası / 2015 Fall-Winter Men's Fashion

Merhabalaar, bu haftaki yazım erkek modası üzerine olsun istedim. Erkekler için ilk postum olacağından heyecanlıyım biraz tabii. Sevgili beyler, bu Sonbahar ve Kış sezonunda hangi parçaları hangi renkler ile kombinleyebiliriz? Bu sezon hangi parçayı giyerek en şık olurum? sorularına cevap bulabilmek için şimdi beyaz tavşanı takip edin! :)

Ceketler

Bu sezonun yine en bomba parçalarından biri de blazer ceketler. Takım elbise giymediğiniz zamanlarda elegan ve spor bir şıklık yakalamak istiyorsanız blazer ceketleri kullanabilirsiniz. Hatta doğru bir kombinleme ile blazer ceketlerinizi basic tshirtlerle bile kullanabilirsiniz.


Palto-Mont ve Kabanlar

Bilindiği üzere sonbahar demek yağmur demek, kış demek soğuk havalar demek. Bu yüzden Paltosuz, montsuz veya kabansız dışarı çıkabilmek mümkün değil. Son zamanlarda montlar oldukça çeşitlilik göstermeye başladı. Bunların arasında benim de en beğendim mont çeşidi, şişme montlar ve şişme yelekler. Şişme montların her rengi, her hali kişinin tercihine ve zevkine göre kullanılabilir. Benim tavsiyem: Lacivert ya da kırmızı şişme montlar erkeklerde çok şık duruyor :)



2014-2015 Erkek Şişme Yelek Modelleri


Sezonun bir diğer vazgeçilmezi de şüphesiz trençkotlar. Tençkotlar yıllardır şık beylerin vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Ben trençkotları uzun boylu beylere çok yakıştırıyorum. Trençkotları takım elbise giydiğiniz zamanlarda bile tercih edebilirsiniz. Krem rengi ya da siyah trençkotları renkli atkılarla ya da şallarla kombinlemeniz sizlere hoş bir görüntü sağlayacaktır :)


Vee tabiki kışın vazgeçilmezi deri montlar. Hem şık hem de spor görüntülerle oldukça kolay kombinlebilen deri ceketler, bu sezonda erkeklerin en tercih ettiği ceket modellerinden biri olacak. Deri ceketleri isterseniz keten pantalonlarla, isterseniz de jeanlerle kombinleyin. Burada dikkat edilmesi gereken elzem nokta ayakkabı tercihiniz olacaktır. Doğru görüntüye, doğru ayakkabı seçmelisiniz beyler. Aman dikkat! :)

 



Kazaklar

Kış mevsiminin vazgeçilmezi olan kazaklar, bu sezon karşımıza yine çok farklı çeşitlerle çıkıyor. Bu sezonun en trend parçası, boğazlı kazaklar olacak. Boğazlı kazaklar daha çok boynu uzun ve fit görünümlü olan erkeklerin tercihi olacaktır. Takım elbise altında bile şık duran bu kazaklar, yıllar öncesinde Yeşilçam jönlerinin de sıkça tercih ettiği kazaklar olarak hala modadaki yerini koruyor. 

 

Gömlekler

Bu sezon benim erkeklerde en çok beğendim gömlek türü: Oduncu gömlekleri. Gerek ekose desenlerinin bu sezonki yerinden, gerek kombinleme kolaylığından dolayı erkekler de bu sezon oduncu gömleklerini çok tercih edeceğe benziyor.



Ayakkabı/Bot

Şık bir görünüm için olmazsa olmaz bir diğer parça ise ayakkabıdır. Bu sezonun en göz önünde olan parçası ise Chelsea botlar. Chelsea botlar bu sezon hem şık hem spor-şık görünümlerle kombinlenebilecek. Benim önerim: En beğendiğim görüntülerden biri olan deri ceket ve deri chelsea botların birlikteliği! Bir deneyin derim :) Takım elbiselerde kullanılabilecek bir diğer ayakkabı önerisi ise vazgeçilmez olan kösele ayakkabılar. İster kahverengi ister siyah olsun, bu sezonda kösele ayakkabılar beylerin vazgeçilmezi olacak. Spor bir şıklık isteyen beylere önerim, benim de bir bayan olarak sıklıkla kullandığım New Balance marka ayakkabılar. Hem sunduğu rahatlıktan hem de şıklığından vazgeçemediğim New Balance ayakkabıları sezonun en rahat parçası olarak kombinlerinizde kullanabilirsiniz. 


Chelsea Bot

Kösele Ayakkabı


New Balance

Aksesuarlar

Kışın sıkça kullanılan bereler, atkılar ve eldivenler bu sezon erkekler için de rengarenk olacak. Beyler her mağazada farklı çeşitlerini bulabileceğiniz atkı,bere ve eldivenler soğuktan korunmak için en önemli yardımcınız olacaktır. Şıklığınızı tamamlamak için ise bu 3 aksesuardan mutlaka birini kullanmalısınız. Benim önerim: Takım elbiselerle şık atkıları ve deri eldivenleri birlikte kullanmanız şık bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Bir de tercihen sevgilinizin ördüğü atkı ve bereler manevi sıcaklığıyla sizi hem şık hem mutlu bir adam yapabilir! :)


 


Aksesuar demişken bu yaz sezonunda da oldukça trendy olan erkek bileklikleri, kışında kullanılabilir. Erkeklerde saatlerle birlikte kombin edildiğinde çok hoş duran bu bileklikleri, çeşitli e-ticaret mağazalarından kolayca satın alabilirsiniz. Benim favorilerim ise bunlar


Umarım bu bilgiler kombinlerinizi yaparken size bir rehber olur sevgili beyler. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgilerimle! :)



























Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram