Yılbaşı İçin 5 Hediye Önerisi

Merhabalar, uzun zaman oldu buralara yazmayalı bir baktım ki çok özlemişim gerçekten. Hazır 2015'e girmemize az kalmışken ben de dedim ki sizlere yılbaşı hediyeleri önerisinde bulunayım. Malum bizde gelenektir, arkadaş ve aileler arasında yılbaşı çekilişi yapılır. Özellikle erkekler kızlara ne alacağı konusunda hep bir sıkıntı yaşarlar. Ben de artık bu sıkıntıya son diyorum! Hadi bakalım başlayalım beyler ve bayanlar :)

Benim en başta sizlere ilk önerim maddi bir hediyedense manevi hediyelere yönelmenizdir. Öncelikli olarak bunlarla ilgili bir kaç öneride bulunacağım size :)

1- Kar Küresi
Kar kürelerini sevmeyen yoktur herhalde aramızda :) Bu sevimli şeylerin küçük ya da büyük boyları mevcut. Sevdiklerinize ufak bir bütçeyle satın alabileceğiniz bir hediyedir kendisi :)


2-Kahve Kupaları
Birçok farklı rengini ve desenlisini bulabileceğiniz kahve kupaları, sevdiklerinize bu soğuk kış günlerinde çok güzel arkadaş olacaktır.


3-Kişinin İlgi Alanlarına Özel Hediyeler
Yılbaşında kişilerin ilgi alanlarına ve hobilerine yönelik olarak bir hediye seçmeniz, karşınızdaki kişileri eminim ki çok mutlu edecektir. Alacağınız hediye o kişinin ilgisini çekeceğinden dolayı sıklıkla kullanacağını ve bu zamanlarda sizi sıkça anacağını belirtmek isterim. :) Öneri: Hediyeyi alacağınız kişi biraz nostaljik bir insansa ona geçmiş günleri hatırlatacak, nostaljik hediyeler almanız tavsiye edilir. :)



4- Kıyafet/Ayakkabı
Manevi hediyelerden sonra maddi hediyelere bir bakacak olursak, bayanların asla hayır demeyeceği hediyelere kıyafet ya da ayakkabıları ekleyebiliriz. Örneğin: bir gün alışverişte arkadaşınızla ya da sevgiliniz dolaşıyorsunuz. Vitrinde bir kıyafet ya da ayakkabı beğendi ama o an onu alacak vakti yoktu. Siz de yılbaşında o kişiye bir şıklık yapmak için beğendiği o kıyafeti ya da ayakkabıyı satın alıp, hediye edebilirsiniz. Eminim ki mutluluktan gözleri parlayacaktır :))

5-Teknolojik Ürünler
Hediyeyi alacağınız arkadaşınız, sevgiliniz ya da aile bireyiniz tam bir teknoloji tutkunuysa onun için en kullanışlı hediye teknolojik bir ürün olacaktır. Teknolojik bir hediye alırken elbette bütçenizi zarara ya da zora sokmadan hareket etmelisiniz. Bu teknolojik ürün çok şık bir saat de olabilir, bir oyun konsolu da. Burada karar size ve sahip olduğunuz bütçeye bağlı tabi ki :)

Eveet, sizlere verebileceğim ufak hediye önerileri şimdilik bu kadar. Ancak sizlere hatırlatmam gereken önemli bir nokta daha var. Hediyeler elbette karşınızdaki kişileri mutlu eder. Bu bir çiçek olsa dahi o kişiyi düşünmeniz yeterlidir çoğu zaman. Unutmamak gerekir ki hediyeyi güzelleştiren içine katılan manevi değerlerdir. Benden bir öneri: Hediyelerinizi karşıdaki kişilere verirken yanına bir de ufak, yüzleri güldüren notlar eklemeyi unutmayın. :) Şimdiden herkese mutlu yıllar! Umarım 2015 hepimize güzel ve huzurlu bir yıl sunar. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, follow the white rabbit! :)







Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram