Sevgililer Gününde Ne Giymeli?

Herkese yeniden merhaba :)
Dünya üzerinde buram buram aşk kokan bir güne hazır mısınız? Malum 14 Şubat'a çok az kaldı. Yalnızlar bu güne pek sıcak bakmazken, çiftler de bu özel günü nasıl geçireceklerini ve nasıl değerlendireceklerini düşünüp duruyorlar. Beyler, bayanlar hediyeleriniz hazırsa bugün ne giymeli bir bakalım!

Bayanlar için öneriler:


  • Gün içinde fazla abartıya kaçmadan, kıyafetlerinizde ki ufak detaylar ile günün önemini yansıtabilirsiniz. Mesela kalpli bir tshirte ne dersiniz? :)





  • Küçük detaylara ek olarak kullanacağınız takılarınız ile de günün önemini yansıtabilirsiniz.



  • Malum akşam yemeği için restaurantlar sevgililerle dolup taşacaktır. Kırmızı elbette sevgililer gününün vazgeçilmez rengi ancak yalnızca kırmızıya takılıp almadan da şık olabilirsiniz. Öyleyse bayanlar bu özel akşamda ne giymeli bir bakalım :)



  • Son dokunuş olarak makyajınızda abartıya kaçmadan, doğal güzelliğinizi öne çıkarmanız gözlerin size yönelmesini sağlayacaktır. Ancak şık olacağınız bu gecede kombininizin renklerine göre klasik olarak koyu renk ruj ve siyah göz makyajını tercih edebilirsiniz.
Erkekler için öneriler:

  • Erkeklere verebileceğim ilk öneri, gün içinde biraz daha rahat bir kombin tercih etmeleridir. Sizler de kombinlerinizdeki küçük detaylarla günün önemini vurgulayabilirsiniz :)


  • Akşam eşinizle yemek yemeğe gideceğiniz restaurantın ayarında bir kombin belirlemeniz eşinizin yanında tam bir beyefendi olmanızı sağlayacaktır. :)

14 Şubat aşkın resmileştirilmiş bir günüdür. Oysa ki gerçek sevgililere her gün 14 Şubat olur :)

Umarım kombin önerilerim sizlere yardımcı olmuştur. 

Her günü sevgililer günü gibi geçirmeniz dileğiyle.
 Sevgiyle ve aşkla kalın, Follow the white rabbit! :)

















Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram