2015 İlkbahar-Yaz Sezonu Renkleri

Herkese merhaba!
Yeni yazımda sizlere bahar ve yaz sezonunun en favori renklerinden bahsedeceğim.Çoğunlukla pastel renklerin hakim olduğu bu yeni sezonda başka neler varmış bir bakalım. Haydi başlayalım! :)



1 - Deniz Mavisi:
Bu yaz sıkça her vitrinde ve kişide görebileceğimiz ilk renk aqua blue yani deniz mavisi olacak.





2 - Mint Yeşili:
Bu sezon podyumlarda sıkça gördüğümüz mint yeşili, sokaklara da taşınacağa benziyor.




 3 - Turuncu:
Sıcak renkler kategorisinde bulunan turuncunun bir tonu olan greyfurt rengi, bahar ve yaz sezonunda içimizi açacak. Turuncunun en iyi kombin arkadaşı ise kuşkusuz deniz mavisi ve mint yeşili olacak.




4 - Sarı:
Sıcak renkler grubunda olan tatlı sarılar bu yaz oldukça sık karşımıza çıkacak. Güneşin müthiş enerjisini ve sıcaklığını içinizde barındırmak için can atacaksınız! :)





5 - Pembe:
Bu sezonun en hit renklerinden olan ve hemen hemen her yerde karşınıza çıkabilecek olan pastel pembeler, bir pembe delisi olan beni çok mu çok mutlu etti! :) Bu sezon pembenin en yakın kombin arkadaşı, gri rengi olacak benden söylemesi :)





6 - Lila:
Yine pastel renkler kategorisinde olan lila rengi de bu sezon çok tercih edilecek.





7 - Kırmızı: 
Bu sezon da karşınızda sıcak sıcaak kırmızılar! Benim favorim ise bu sezon wish-listimde olan kırmızı ayakkabılar!


8 - Marsala:
Vee tabi ki sezonun en gözde rengini en sona bıraktım. Daha önce şu yazımda belirttiğim gibi, işte tam burada yılın rengi olan marsala bu sezon en çok tercih edilecek renklerden biri.




Kahveler ve Yeşiller:
Tabii ki vazgeçilmez kahveler ve yeşiller her sezonda bir parça olarak kurtarıcımızdır. Bu sezonda kahveler ve yeşillerin yadsınamaz bir çoğunluğuyla karşılaşabiliriz :)



Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit! :)

















Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram