Çiçek Açıyoruz!

Herkese yeniden merhaba! Yeni yazımda son zamanların vintage trendi, baharın habercisi çiçek desenli parçaların nelerle ve nasıl kombinlenebileceğini yazıyor olacağım :)
Benim en sevdiğim zamanlar geldi çattı bile! Malum havalar yavaş yavaş mis gibi olmaya, çiçekler açmaya, gönüller coşmaya başladı. Yani kısacası baharı sevmemiz için o kadar çok neden var ki! Bahar bitene kadar doya doya yaşayalım öyleyse :)

Çiçek desenli pantolonlar ve etekler nasıl kombinlenmeli?
Cıvıl cıvıl renkler, kendine ve tarzına güvenenler için mükemmel bir tercih elbette. Çiçekli skinny pantolonlar, mini ve maxi boy etekler... Bu renkli parçaları kombinlerken üstünüz için daha basic ve minimal parçalar seçmelisiniz. İster sandalet, ister topuklu. Hangi parçayla eşleştirirseniz eşleştirin yıldızınız çiçek desenleriniz olacaktır.











Çiçek desenli elbiselerde nelere dikkat edilmeli?
Tek parça elbise seçimlerinde dikkat edeceğiniz noktalar:

  • Desenlerin baskı kalitesi,
  • Elbisenin birleşim yerleri,
  • ve elbette ki renginin teninize uygunluğudur.
Çiçek desenli elbiselerinizi abartıya kaçmayan bir ayakkabıyla, sade takılarla ve minik bir kemerle kombinleyebilirsiniz.








Çiçek desenini kombinlerken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta:
Deseni hangi parçada kullanırsanız kullanın, o parçayı yıldız olarak seçmeli ve diğer parçaları daha sade tutmaya özen göstermelisiniz :)




Bahar boyunca çiçek açmayı ve daima gülümsemeyi unutmayın! Sevgiyle kalın, follow the white rabbit!






Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram