Dudaklarda Sadelik: Nude Rujlar

Herkese yeniden merhaba,
Bu yazımda sizlere sezonun en çok tercih edilen nude rujları nelerdir ve nude rujlar ile doğal makyaj nasıl yapılmalıdır sorularının cevabını veriyor olacağım. Haydi başlayalım :)

1. Mac Lipstick - Myth

Bu sezon en çok tercih edilenler arasında Mac'in bu saten bitişli ruju geliyor. Sürdüğünüz an doğal bir dudak görünümüne ulaştıran bu ruj, kalıcılığı ile de başı çekiyor.




2. Mac Lipstick - Kinda Sexy

Mac'in en çok satan rujlarından olan Kinda Sexy'i, içinde şeftalilik barındıran çok doğal bir nude olarak kullanabilirsiniz. 



3. Rimmel Lasting Finish Kate Moss-14 

Watsons mağazalarından bulabileceğiniz bu uygun fiyatlı ruj, kalıcılığı ve dokusu ile de pahalı markalar ile yarışır durumda.



4. NARS Satin Lipstick - Honolulu Honey

Yine şeftali alt tonlarından olan Nars Honolulu Honey'in, esmer tenlilere çok yakışacağını düşünüyorum. Kremsi bir ruj olduğu için aynaya bakmadan bile sürebileceğiniz kolay kullanımlı bir rujdur.


5.Golden Rose Matte Velvet - 01

Aldığım günden beri müptelası olduğum bu ruj , mat bitişli olması nedeniyle dudaklarınızı nemlendirmeden kullandığınız taktirde kuruluk yapıyor. Eğer siz de benim gibi buday teniyseniz kesinlikle hiç düşünmeden bu nude ruju tercih edebilirsiniz.



Gelelim bu nude rujları nasıl kullanmalıyız sorusuna...

Nude rujlar genellikle günlük olarak kullanılabileceği gibi, gece makyajında da buğulu göz makyajı ile yani smokey eyes gözler ile de kullanılabilir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, her zaman gözlerin daha güçlü dudakların ise daha doğal bir görüntüde tutulmasıdır. 

Aman Dikkat!: Doğru ten rengine göre doğru nude ruj seçimi yapmak, sizi sade ve çabasız bir güzelliğe ulaştırırken yanlış bir nude ruj seçimi sizi ölü ve cansız dudak görüntüsüne ulaştırır. Nude rujunuzu yine ona uygun nude bir dudak kalemi ile çerçevelemeniz en doğru sonuca ulaşmanızı sağlayacaktır.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!



Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram