2015 Yaz Makyaj Trendleri

Uzun bir aradan sonra herkese yeniden merhaba! :) Bir aydır o kadar çok şeyle meşguldüm ki buralar birazcık boş kaldı. Yazmam gereken konular birikti, sizlerle yapacağım paylaşımlar için sabırsız durumdayım :) Uzun aradan sonraki ilk yazım da bu yılın yaz makyaj trendleri üzerine olacak. Hadi başlayalım :)

''No Makeup'' Makeup:
İşte tanıştırayım, yazın en kurtarıcı makyaj trendidir kendisi. Eğer sizler de yılın 365 günü kesinlikle makyajsız gezemem diyenlerdenseniz mutlaka yok gibi makyaj trendini denemelisiniz. ''O zaman hiç makyaj yapmayalım ne gerek var?'' diyenleri de duyar gibiyim. Öyleyse size doğru yapılan no makeup'ın farkını şöyle göstereyim buyurunuz:



Marsala rengi gözler:
Daha önceki yazılarımdan da bildiğini üzere bu yılın rengi Marsala seçilmişti. Dolayısıyla yılın rengi kıyafetten, ev eşyasına hatta makyaja kadar yılın trendi olmuş durumda. Özellikle gözler ve dudaklarda bu yaz sıklıkla göreceğimiz marsala rengi bence far olarak kullanıldığında enfes duruyor.




Bronz ten makyajı:
Yaz geldi hepimiz ''Let the sunshine in'' moduna girdik değil mi? :) O zaman bronz ten makyajlarının da tam zamanı demektir. Özellikle ten renginize en uygun ince fondoteni bulmakla ve bronz pudralarla başlayacağınız bu yolda, kontürleme, highlight işlemleri de çok önemlidir. Bu işlemler için daha parlak ve saydam ürünleri tercih ederseniz doğru görüntüyü yakalamış olacaksınız.




Eyeliner:
Tabi ki vazgeçilmezimiz olan eyelinerları da unutmadım. Yazın gün içinde pek kullanmasak da akşamların vazgeçilmezi olan eyelinerları, bu sezon renkli olarak da kullanabilirsiniz.


Doğal dudaklar:
Gün içinde mutlaka ama mutlaka doğallığı korumak amacıyla nude rujları kullanabilir, şeftali ve pembe tonlarını tercih edebilirsiniz.



Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit! :)










Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram