Yeni Sezon Bombası: Süet Etekler!

Herkese yeniden merhaba, yeni bir haftada, yeni yazımda sezonun yükselişte olan trendi süet etekleri inceleyeceğim. Haydi başlayalım!

Bu sezon hemen hemen her ünlü markada karşımıza çıkan süet etekler yazın son günlerinde oldukça yükselişe geçti. En çok kahverengi olarak karşımıza çıkan ve sonbaharın gelişini de müjdeleyen bu yeni trend birçok farklı parçayla da eşleştirilebiliyor üstelik.

 

Yazın son günlerini yaşadığımız şu sıralarda kendi zevkinize uygun olarak satın alabileceğiniz süet eteklerinizi sandaletlerinizle kombinlerseniz inanılmaz şık bir görüntü elde edebilirsiniz.


Püsküllü versiyonlarıyla da karşımıza çıkan süet etekleri, basic tshirlerinizle kombinleyerek çabasız ancak dikkat çekici bir görüntüye ulaşabilirsiniz.


Sonbaharın gelişini süet eteğiniz ve altına giyeceğiniz bootieleriniz ile kutlayabilirsiniz.  


Süet eteklere en çok yakışan kombinlerden biri de şüphesiz ki uzun uzun çizmelerdir. Özellikle uzun boylu bayanların bu sezon oldukça tercih edeceğini düşündüğüm bu kombin sizce de çok şık durmuyor mu?


Son kombin önerisi de benim de şimdiden oldukça benimsediğim bir görüntü olacak. Süet etek ve spor ayakkabı ikilisi! Ben her kombinimi spor şık hale getirmeye bayılıyorum. Bu rahat ve şık ikilisini mutlaka bu sezon siz de denemelisiniz. Basic tshirt+süet etek+spor ayakkabı. Oh la laa!


Umarım bu yazım sizlere şu sıralar oldukça karşımıza çıkan süet etekler ve kombinleri konusunda yardımcı olmuştur. 
Sorularınızı ve önerilerinizi aşağıdaki kutucuğa not olarak bırakabilirsiniz. Yanıtlamaktan mutluluk duyacağım.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit! :)
















Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram