Favori Victoria's Secret Body Mistlerim & Bonus!

Herkese merhaba,
Belki daha önce benim güzel kokulara karşı olan zaafımı duymuşsunuzdur. Güzel kokan her şeye tek kelimeyle ba-yı-lı-yor-um! Bir kokuya takılı kaldığım zaman onu her saat başı kullanmak mis gibi kokmak istiyorum :)

Bugünkü yazımda da sizlere favori 3 Victoria's Secret body mistimden bahsedeceğim. Haydi başlayalım! :)



1-Love Addict:

Kokunun içeriği yabani orkide ve kan portakalı kokusu olarak geçiyor. Ben pek tatlı kokulardan hoşlanan biri değilimdir ama bu body mistin kokusu oldukça kalıcı ve kesinlikle sıktıktan sonra size ağır gelmiyor.



2-Passion Struck:

Kokunun içeriği Fuji elması ve vanilya orkidesi olarak geçiyor. Bu da Love Addict gibi biraz tatlı bir koku ama kalıcığı diğer mistlere göre oldukça fazla bence. Örneğin ben akşam dışarı çıkmadan önce sıktığımda sabah uyandığım zaman hala kokusunu duyuyor oluyorum. Bu yönüyle bir artı kazanmış oluyor.



3-Aqua Kiss:

Kokunun içeriği Farezya ve papatya kokusunun karışımından oluşuyor ve benim için body mist kokuları arasında açık ara 1. sırayı alıyor. O kadar rahatlatıcı ve ferah bir kokusu var ki duştan sonra sıktığınız zaman etrafa mis gibi, taze bir koku bırakıyorsunuz.



Bonus! Bath and Body Works; Sweet Magnolia & Clementine (Tatlı Manolya&Mandalina):

Hazır favori body mistlerimden bahsediyorken bunu asla es geçemezdim. Amerika alışverişimden toplam 7 body mist ile dönmüştüm. Bagaj limitimi oldukça zorlamış olsalar da hiçbirinin kokusuna hayır diyemedim. Bath and Body Works'un bu misti ol kadar tatlı ve canlı bir koku ki insanın evin içinde boş boş otururken bile sıkası geliyor :) Ben bu body mistle birlikte aynı kokunun vücut kremini de almıştım ikisini birlikte kullandığınız zaman muazzam kalıcıkta bir kokuya ulaşmış oluyorsunuz.


Bildiğiniz üzere body mistler elbette ki parfümler kadar kalıcı değildir. Ancak yaz aylarında ya da duştan sonra kesinlikle ağır gelmeyen, müthiş kokulardır. Bu noktayı ele alarak teninize en uygun, taze kokuyu seçmeniz gerekecektir. Body mistleri biraz daha kalıcı yapmanın tek çözümü aynı kokunun bir de vücut losyonu/kremini satın almanız ve bu ikisini birlikte kullanmanızdır.

Sizin kullandığınız body mistler hangileri? Yazdıklarım dışında bana önerebileceğiniz benzer kokular nelerdir? Yorumlarınızı aşağıdaki kutucuğa bırakırsanız çok sevinirim. :)

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!





Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram