Maybelline Fit Me Kapatıcı İncelemesi

Herkese yeniden merhaba,
Ne zamandır yurt dışından yaptığım alışverişlerden aldığım ürünleri deneyip sizlerle ürünler hakkındaki bu deneyimlerimi paylaşmak istiyordum. Bu akşam yakın arkadaşlarımla (Burcu ve Cansın sizi seviyorum :) ) cafede otururken tavsiyeleri üzerine hemen yazmaya başlamalıyım dedim. Bugün sizlere ünü çokca duyulmuş ve aslında birçok blogger tarafından da yazılmış olan Fit Me kapatıcı ürününün incelemesini yapacağım. Haydi başlayalım :)

Öncelikle ürünün yapısından sizlere biraz bahsedeyim. Likit yapıda bir ürün, sünger bir aplikatöre sahip. Kapatıcılığı ise orta düzeyde. Çok koyu renkli ve şiş göz altlarına sahipseniz kapatıcılığı size biraz az gelebilir.

Kullandığım diğer kapatıcılar ile karşılaştıracak olursam, benim için ilk sıraları alabilecek bir ürün oldu. Aylarca bayılarak kullandığım L'oreal True Match kadar kapatıcı ve aydınlatıcı bir özelliği yok elbette. Ancak ben göz altlarımda az da olsa aydınlık görüntüyü sevdiğim için Fit Me ve True Match'i az az karıştırarak uygulamayı seviyorum. Kapatıcıyı da göz altlarıma ıslatarak kullandığım beauty blender süngerim ile uyguluyorum.



Ben Fit Me'yi göz altlarıma uyguladıktan sonra transparan bir pudrayla sabitlediğim zaman akşama kadar ilk halini koruyabildi ve çizgilere dolma sorununu yaşamadım. Kapatıcılarda en çok bu sorunu yaşayanlar için belirteyim :) Bendeki rengi Light 10 numara. Yalnız ürünün renk çeşitliliğinde bir farklılık var ki bu da en açık renginin 15 Fair olması anca numara olarak 2. sırada yer alması. Maybelline bu üründe neden bu politikayı izlemiş pek anlayamadım ancak ürünü denemeden Instagram hesaplarından alacaklar için bu noktayı belirtmek istedim.



Ne yazık ki çoğunuzun bildiği üzere bu güzel ürünün ülkemizde satışı yok. Ben bu ürünü Amerika CVS'den 4 ya da 5 dolar gibi bir fiyata almıştım ancak geçen bir Instagram hesabından 50 liraya satıldığını görüp şok olmuştum. O kadar da değil yani gerçek fiyatı 4 dolar olan bir ürünü 50 liraya satın almak da biraz şov olur bence, bu noktayı size tavsiye etmiyorum :) Yurt dışında yaşayan ya da seyahate çıkacak olan tanıdıklarınız varsa en akıllıca olanı onlara siparişinizi vermek olur.

Benim Fit Me kapatıcı deneyimim bu şekildeydi, bitene kadar da severek kullanacağımı umuyorum. Ürünü daha önce kullananlar varsa yorumlarınız nedir? Lütfen aşağıya bana yorum olarak bırakın.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit! :)



Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram