Fondöten Dosyası: #2 MAC Face&Body Fondöten

Herkese merhaba!
Bugün fontöden dosyasının 2. ürünü olan MAC Face&Body Fondötenin incelemesini yapacağım. Haydi başlayalım! :)

Ürün oldukça incecik, su bazlı ve sıvı yapıda bir ürün. Kapatıcılığı yok denecek kadar az ancak bence BB kremlerden biraz daha fazla kapatıcılığa sahip. Bir kaç kez üst üste uygularsanız kapatıcılığını biraz daha arttırabilirsiniz.


Yüzdeki renk dengesini çok güzel eşitliyor ve çok doğal bir bitiş sağlıyor. Günlük kullanım için bence ideal bir fondöten. Adından da anlaşılacağı üzere hem yüz hem de vücutta kullanılabilir. Kullanmadan önce ürünü çalkalamak gerekiyor çünkü zamanla durdukça içerisindeki bileşenler ayrışabilir duruma geliyor.

Bu fondöteni uygulamanın en kolay yolu bence kabuki fırçalar. Fırçayla fondöteni iyice yüzünüze yayıp kapatmak istediğiniz bölgelerin üzerine de bir kaç kat daha uygularsanız çok müthiş bir görüntü elde edebilirsiniz.


Benim Face&Body'i bu kadar sevmemin nedenleri; ilk olarak yüze uygulandığında hiçbir ağırlık yapmaması ve ıslak bir bitiş sağlaması, özellikle yaz aylarında kullandığımda sıcaklardan terlememe rağmen hiçbir şekilde yüzümden akmaması ve altına bir baz uyguladığımda uzun saatler yüzümde kalıcı olmasıdır.

Fondötenin bendeki rengi N3. Ürünü ilk kez satın alacaksanız gideceğiniz herhangi bir Mac mağazasında çalışan makyözler zaten boynunuza bakarak ve ürünü uygulayarak ten renginize uygun olan rengi seçiyorlar. Ürünün 50 Ml'lik fiyatı 86 TL, 120 Ml boyu ise 109 TL. 


Face&Body'i daha önce kullananlarınız var m? Yazı hakkında görüşleriniz nelerdir? Yorumlarınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim :)

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. sevgiyle kalın! Follow the white rabbit! 




Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram