Yves Rocher Reparation/Onarım Serisi: Saç Maskesi ve Saç Yağı

Herkese merhaba!
Bugünkü yazımda kendi saç bakımımda kullandığım iki ürünün incelemesini yapacağım. Özellikle saçlarınız çabuk yıpranıyorsa, işlem görmüşse ve çok çabuk kırılıyorsa bu ürünlerin yorumlarını okuyup deneyimlemenizi tavsiye ediyorum. Haydi başlayalım! :)

Yves Rocher Onarıcı Saç Yağı:

Bu ürün saçlarınızı onarmayı, beslemeyi, yumuşatmayı ve ekstra bir parlaklık kazandırmayı vaad ediyor. İçerisinde Babassu ve Jojoba yağları bulunuyor ayrıca silikon ve paraben içermiyor. Yağı, duşa girmeden önce eşit olarak ayırdığınız saçlarınıza elinizde ısıtarak uygulamalısınız ve 10 dk bekletmelisiniz. Daha sonra durulayıp yarattığı farkı görebilirsiniz.

Gerçekten ben bu üründen çok memnunum. Duş sonrası krem kullanmasam bile saçlarımın çok kolay açılmasını sağladı, yumuşacık ve pırıl pırıl yaptı. Bu ürünü kullandığım süre boyunca da saçlarımın daha az yıprandığını deneyimledim. Ürünün fiyatı ise 23.90.


Yves Rocher Onarıcı Saç Maskesi:

Bu saç maskesi oldukça yıpranan saçlar için biçilmiş kaftan bence. Saç yağını ve saç maskesini birlikte kullandığımda gerçekten saçımın yoğun olarak onarıldığını hissettim. Bu maskenin içerisinde de Jojoba ve Shea yağları bulunuyor ekstra olarak da silikon ve paraben içermiyor. Bu özellikleri ile Yves Rocher ürünleri benim için her zaman 1-0 önde. Ben bu saç maskesini bir saç kremi gibi her duşta kullanıyorum. Uyguladıktan sonra da 5 dk bekletip duruluyorum. Bu ürünün fiyatı da 23.90. 


Benim saçlarımda şu an ombre bulunuyor, dolayısıyla işlem görmüş durumda. Bu iki ürünü kullandığımdan beri saçlarımın daha az kırıldığını ve pürüssüzleştiğini gözlemledim. Eğer sizin de saçlarınız işlem görmüş ve yıpranmış durumdaysa mutlaka bu iki ürünü ve serinin diğer ürünlerini de kullanmalısınız.


Bu yazım hakkındaki sorularınızı ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna geri bildirim olarak bırakırsanız çok sevinirim.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, Follow the white rabbit!






Selin Türkol

2 yorum:

  1. Selincim yorumunla satın aldım bir de indirime girmişti çok memnun kaldım saçlarım yumusacik çok teşekkür ederim:))

    YanıtlaSil
  2. Tutkucum, yazımın senin için faydalı olmasına çok çok sevindim! Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil

Instagram