Günlük Makyaj Temizleme Rutinim

Herkese iyi Pazarlar!
Bugün sizlere her gün, her birimizin yaptığı ve asla üşenilmemesi gereken bir konu hakkında yazıyor olacağım. Evet, makyaj temizlemek kadınlar olarak hayatta yaptığımız en rutin ve alışılagelmiş şey ama asıl önemli olan makyajı nasıl temizlediğimiz değil, hangi ürünler ile temizlediğimiz ve cildimizin sağlığıdır. Şimdi ben de sizlere her gün kullandığım ve bu rutinde en çok memnun kaldığım ürünleri anlatacağım, haydi başlayalım!


Garnier Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Garnier'in bu makyaj temizleme suyu Bioderma markasının Sensibio H2o makyaj temizleyicisinin aynısı bence. Ben gerçekten aralarındaki tek farkın fiyat farkı olduğunu düşünenlerdenim. 3 kutu bitirdim ve sanırım almaya da devam edeceğim. Göz yakmayan ve gerçekten ciltte temizlik sağlayan, durula gerektirmeyen müthiş kolay bir ürün. Benim günlük makyajım zaten ağır olamayan ve waterproof maskaralar kullanmadığım bir makyaj olduğu için çift bazlı makyaj çıkarıcılara gerek duymuyorum. Eğer günlük makyajda benim gibi olanlardansanız bu ürünü kesinlikle tavsiye derim.


 Oriflame Optimals Foaming Gel

Micellar suyla makyajımı temizledikten sonra diğer adım olarak yüzümü derinlemesine temizleyen ve çok güzel köpüren bu jel ile yüzümü temizliyorum. Bu ürün gerçekten çok yumuşak, çok kıvamlı ve yüzünüzde suyla buluşturduğunuzda çok güzel köpüren bir ürün. Karma/Yağlı ciltlerin kullanabilmesi için çok uygun, zaten kuru ve hassas ciltler için başka seçenekleri de mevcut. Bu formda bir makyaj temizleme jeli arıyorsanız Oriflame'in Optimals Foaming Gel'ini denemenizi tavsiye ederim.


Doğal Tonik: Gül Suyu

Günlük makyaj temizleme rutinimde son adım olarak gül suyu kullanıyorum. Bence gül suyu doğada bulunan en doğal tonik. Bu yüzden tonik tercihim için fazla macera aramıyorum ve günlük olarak Otacı markasına ait doğal gül suyunu kullanıyorum.


Umarım bu yazım sizlere yardımcı olmuştur. Yorumlarınızı ve sorularınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!


Selin Türkol

2 yorum:

  1. Selin'cim harikasin, bana kuru ciltler icin jel ne oneriyorsun? Kucak dolusu öpücük:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saadet teyzecim çok teşekkür ederim, yine uygun fiyatlı olarak Oriflame'in Optimals serisinden temizleme sütünü önerebilirim kuru ve hassas ciltler için temizleme sütünün uygun olduğunu düşünüyorum, denersen yorumlarını merakla bekliyor olacağım, çok öpüyorum :)

      Sil

Instagram