Sıcacık Palto Önerileri

Herkese merhaba!

Paltolar, bildiğiniz üzere soğuk kış günlerinde hepimizin kurtarıcısı durumunda ve son zamanlarda oldukça farklı çeşitleriyle karşımıza çıkıyorlar. Bu çeşitlilik içerisinde vücut tipimize uygun paltoyu seçmek de hayli zorlaşmış durumda. Ben de şimdi size birkaç öneride bulunarak içinizi ısıtacak doğru paltoyu seçmenize dair bir kaç ipucu vereceğim. Haydi başlayalım!

İlk önerim benim gibi boyu kısa olan bayanlara gelecek. :) Eğer bacak boyunuz kısaysa palto seçerken uzun modellerden kaçınmalısınız! Çünkü uzun modeller tercih etmek boyunuzun olduğundan daha kısa görünmesine sebep olabilir.

  

İkinci önerim de tabii ki bacak boyu uzun olanlara :) Ben uzun bacaklı bayanlara uzun paltoları çok yakıştırıyorum ve çok şık buluyorum. Bu noktada uzun paltolarda birçok seçenek karşımıza çıkabiliyor. Belden kemerli olanlar, maskülen kesimler, over size olanlar ve daha niceleri...


  

Gelelim midi boy seçeneklerine... Midi boy paltoları aslında hem kısa boylu hem de uzun boylu bayanlar kullanabilir. İki seçenek arasında kararsız kaldığınızda tercihiniz midi boyda paltolardan yana olabilir.


      

                                     

Umarım bu yazım kendi için doğru palto arayışında olanlar için yararlı olmuştur. Yorumlarınızı ve sorularınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim :)

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!








Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram