Yılbaşında Ne Giymeli: Akşam/Gece Kombin Önerileri

Herkese merhaba!
Bugün sizlere yılbaşı gecesi bir partide giyebileceğiniz kombinler nelerdir bunlar üzerine bir yazı yazdım. Siz de yılbaşı gecesi partide ne giysem diye düşünenlerdenseniz okumaya devam edin. Haydi başlayalım!

İlk olarak yılbaşını nerede kutlayacağınıza bağlı olarak bir kombin seçmelisiniz. Bir yılbaşı daveti mi? Arkadaşlarla samimi bir yılbaşı yemeği mi? ya da ev partisi mi?


1. Yılbaşı gecesi bir davete gidecekseniz: Uzun elbiseleri tercih edebilirsiniz. Davetler biraz daha abartı ve gösteriş kabul edebileceği için makyajınızı ve kombininizi bu doğrultuda yapabilirsiniz.


2.Yılbaşı gecesi arkadaşlarla samimi bir yemeğe gidecekseniz:  Samimi bir yemekte, kombininizde şıklık ve rahatlığı bir araya getirebilmeniz çok önemli. Bunun için birkaç öneriye göz atalım:



 

3. Ev Partisi: Yılbaşında bir ev partisine davetliyseniz ya da ev sahibi siz iseniz, ev ortamına uygun olarak daha rahat ve elegan tercihler yapmalısınız. Önerilere bir göz atalım.

 

 

Umarım bu yazım sizlere faydalı olmuştur. Yorumlarınızı ve sorularınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim :)

Bir sonraki yazımda görüşmek, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!

Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram