2016 Yılının Renkleri: Rose Quartz (Soluk Pembe) ve Serenity (Bebek Mavisi) / Pantone's Colors of 2016

Herkese merhaba!
Bugün sizlere Pantone'nin 2016 için belirlediği yılın renklerini anlatacağım. Normalde her yıl tek bir renk belirleyen Pantone bu yıl iki renk birden belirledi. Bu tatlı renkleri nasıl kullanmalıyız, dekorasyonda bu renkleri nasıl değerlendirebiliriz gibi soruların cevaplarını veriyor olacağım. Haydi başlayalım!

2016 yılının renkleri Rose Quartz (Soluk Pembe) ile Serenity (Bebek Mavisi) seçildi. Geçen yıl yılın rengi Marsala olarak seçilmişti. Onunla ilgili yazımı  da buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. Pantone'nin bu yıl iki renk birden seçmesi moda için işimizi de biraz daha kolaylaştırdı aslında. Görülüyor ki kombinler yaparken bu yıl bu iki tatlı rengi çokça kullanacağız ve podyumlarda çokça göreceğiz.

Ben pastel tonlardaki renklere bayılıyorum! Bu iki rengi 2016'da sıkça görüyor olmak beni oldukça mutlu edecek. Özellikle dekorasyonda bu iki yumuşak rengin birbirine çok yakışacağını düşünüyorum. Eğer yeni bir eve taşınacaksanız veya mobilyalarınızı yenilemeyi düşünüyorsanız bu yılın trend renklerini evinizde ya da ofisinizde mutlaka kullanmalısınız.


 

Bu iki rengi birbiriyle kombinleyebileceğimiz gibi bence bu renklere en çok yakışan diğer bir renk ise beyaz! Mutlaka soluk pembeyi ve bebek mavisini ayrı ayrı beyaz ile kombinleyin, böylece çok yumuşak geçişler elde etmiş olacaksınız. :)

 



Aksesuar gibi ufak detaylarda da bu yıl iki rengi sıkça göreceğiz. Ben bu renklere baktıkça içim huzur doluyor, siz ne düşünüyorsunuz? Sizce de Pantone bu yıl çok güzel renkler seçmiş değil mi? :)  
 

 

Yazı ile ilgili yorum ve sorularınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!


Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram