Benefit Primping With The Stars Makyaj Seti İncelemesi / Benefit Primping With The Stars Kit Review

Güzel bir Salı gününden herkese merhaba!
Şu an dışarısı buz gibi! Siz de benim yazımı yazarken yaptığım gibi yanınıza bir fincan kahve alıp yazımı öyle okumaya başlarsanız çok sevinirim. :) Bugün sizlere yılbaşında aldığımı belirttiğim Benefit Primping With The Stars Makyaj setinin incelemesini yapacağım. Haydi başlayalım!


Yaklaşık olarak Aralık ayından bu yana setin içindeki ürünleri deneyimliyorum. Aslına bakarsanız kullandığım ilk Benefit ürünleri bu setin içindeki ürünler oldu ve ben de Bene-sever grubuna katılmış oldum. :) Seti satın alırken Alsancak Sephora mağazasındaki Benefit çalışanına yılbaşında kendime bir hediye almak istediğimi ve bana hangi ürünü tavsiye edebileceğini sorduğumda direk bu seti bana önermişti. Bence de ilk kez Benefit ürünlerini kullanacak olanlar için bu tarz setler çok kullanışlı oluyor.

İlk olarak sette benim en sevdiğim ürün olan The Porefessional'ı anlatacağım: Porefessional, yüzdeki gözenekleri küçültmek ve ince çizgileri yok etmek için kullanılan bir makyaj bazı. Uzun zamandır bu ürünü kullanmayı istiyordum ve bu set vesilesiyle deneyimleme şansım oldu. Bundan önce Flormar'ın Invisible Pores ürününü kullanmıştım. Porefessional'a göre fiyatı tabi ki çok çok uygundu ancak kullanırken gözeneklerimi çok fazla küçülttüğünü görememiştim. Porefessional ise yüze tamamen kadifemsi bir doku veriyor ve gözenekleri gözle görülür bir biçimde küçültüyor.


Girls Meets Pearl Likit Aydınlatıcı: Bu aydınlatıcı çok tatlı bir pembe rengine sahip. Yüzünüzde ürünü aydınlatmak istediğiniz bölgelere uyguladığınızda çok minik ışıltılar bırakıyor. Kalıcılığı da likit bir aydınlatıcı olduğundan dolayı oldukça fazla. Makyajda ıslak görünüm sevenler için kesinlikle tavsiye ediyorum!


Benetint: Benetint ürünü sıvı bir renklendirici, bir mürekkep gibi aslında. Bu ürünü hem yanaklarınıza allık olarak, hem de dudaklarınıza bir renklendirici lipgloss olarak uygulayabiliyorsunuz. Özellikle makyaj yapacak zamanınız olmadığı günlerde ya da pratik yap-çık makyajlarda çantaya atmalık çok işlevli bir ürün. Kış aylarında dışarıda maruz kaldığımız rüzgardan, soğuk havalardan dolayı toz olarak uyguladığımız allıklar çok çabuk uçup gidebiliyorken Benetint aşırı kalıcılığıyla benden tam not aldı.


Stay Don't Stray Far Bazı: Bu ürünü hem far bazı hem de concealer olarak kullanabiliyorsunuz. Sürdüğünüz farın kalıcığını arttırırken, yine farın çizgilerine dolma ya da göz kapağına birikme problemi yaşayanlar için de tam olarak kurtarıcı bir ürün. Baz olarak kullandığınızda ise göz kapağınızdaki kızarıklıkları ve damarlı görünümü yok etmenize yardımcı oluyor.


Some Kind-a Gorgeous Fondöten: Bu fondöten kompakt bir fondöten ve sanırım seti aldığımdan beri en çok kullandığım ürün oldu. Uzun uzun fondöten uygulamaya zamanım olmadığında (ya da üşendiğimde :) ) Bir fırçayla çok pratik bir şekilde yüzüme uygulayabildim ve sonucundan aşırı derecede memnun kaldım! Orta derece bir kapatıcılığa sahip. Bendeki rengi medium. 


They're real Maskara: They're Real, uzun zamandır yerli, yabancı bütün bloggerlar tarafından övülen ve benim de kullanmak için gerçekten can attığım bir üründü. Ürünü ilk kirpiklerime uyguladığım zaman ilk seferden midir bilmiyorum ama kirpiklerim biraz birbirine yapıştı yani benim bir rimelden beklediğim tek tek ayırma işlevini pek gerçekleştiremedi. Ancak sonraki kullanımlarımda üründen daha çok fayda görmeye ve tatmin olmaya başladım. Makyajınızı temizlerken biraz zor çıkan bir ürün çünkü oldukça kalıcı. Bunun için göz makyajınızı temizlerken çift fazlı bir temizleyici kullanırsanız kesinlikle sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. 




Benim ilk deneyimlediğim Benefit ürünlerine yorumlarım bunlardı. Umarım Benefit ürünlerini ilk kez deneyimleyecek olanların kafasında bir fikir oluşturabilmişimdir. Yazımla ilgili sorularınızı ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!

Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram