Catrice All Round Concealer Paleti Incelemesi

Merhaba!
Bugün sizlere ülkemize yeni giren ve Rossman'larda satılan Catrice kozmetik markasının All Round Concealer'ının incelemesini yapacağım. Siz de benim gibi mor göz altlarından ve kızarıklardan muzdaripseniz mutlaka bu ürünü denemelisiniz. Haydi başlayalım!


Ürün 5 adet concealerın birleşiminden oluşuyor. İlk karede gördüğünüz yeşil kapatıcı yüzünüzdeki kızarıklıkları, kırmızı sivilceleri nötrlemek için ideal. Artık birçoğumuzun bildiği gibi bir makyaj hilesi olarak kırmızı rengi yeşil, mor rengi ise karşıt renk olarak turuncu rengi nötrlüyor. 

İkinci karede gördüğünüz turuncu rengi mor göz altlarını kapatmak ve nötrlemek için ideal bir kapatıcı. Tabi ki sürdüğünüz an turuncu turuncu gezmiyorsunuz, sonraki adım olarak kırmızılıkları nötrlemek için kullandığınız yeşil rengi ve morlukları nötrlemek için kullandığınız turuncu rengi bir kapatıcı yardımıyla (paletteki bej rengindeki kapatıcılarla da yapılabilir) doğal görünüme kavuşturuyorsunuz.


Turuncu Concealer Uygulanmış Hali


Üstüne Bej Concealer Uygulanmış Hali

Paletin son 3 kısmında bulunan bej renkli kapatıcılar ise bildiği üzere, her ten rengine uygun olarak kullanılabilir olan concealerlardan oluşuyor. Benim rengim 4. karede olan renk ancak bir koyu olan rengi ve bir açık olan rengi de kullanmıyor değilim. Bana koyu kalan concealerı yüzümde gölgelendirme yapmak istediğim yerlere, açık rengini de yüzümde highlight olarak aydınlatmak istediğim bölgelere uygulayabiliyorum.


Sonuç olarak birçoğumuzun yeni tanıştığı Catrice markasının bu concealer paleti benden geçer not aldı. Uygun fiyatlı bir ürün olmasından dolayı diğer markaların bu tür paletleriyle karşılaştırdığımızda ise bence satın alındığında pişman olunmayacak bir ürün. Aşağıda gördüğünüz Make Up Forever markasının concealer paletine çokça benzediğini ve muadili olabileceğini de düşünüyorum :)
Umarım bu yazım sizlere faydalı olmuştur. Yorumlarınızı ve sorularınızı aşağıda bulunan yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!






Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram