En Beğendiğim Sokak Stilleri / My Favorite Street Styles

Ocak ayının son haftasından herkese merhabalar!
Umarım 2016'nın ilk ayı sizler için çok iyi geçmiştir ve girdiğimiz son haftada size ''Wow!'' dedirten cinsten olur. :) Bugün sizinle son günlerde Pinterest'ta dolaşırken en çok gözüme çarpan ve en beğendiğim sokak stillerini paylaşıyor olacağım. (Pinterest hesabıma göz atmak ve panolarımı takip etmek için tam buraya tıklayabilirsiniz.) Umarım beğendiğim kombin paylaşımları benim gibi sizlere de ilham olur. Haydi başlayalım! 


Benim için kışın en sevdiğim özelliklerinden biri büyük büyük kazaklar giyip, sıcacık hissetmektir. Bu yüzden büyük kazakları tek giyebileceğiniz gibi gömlekleriniz ile birlikte de kombin edebilirsiniz.


Kışın biraz güneş görelim hemen kalın montları bir kenara bırakma isteğine gireriz. Bu kombin de kışın ılık günleri için size ilham olabilir! :)


Yine deri montlar kışın vazgeçilmez bir parçasıdır. Biraz asi ve salaş bir görünüm elde etmek için deri montlarınızı yırtık jeanlerinizle ve bootieleriniz ile kombinlemeniz tavsiye edilir. :)


Dünyaca ünlü bloggerlar kışın spor ve şık detayları birleştirmeye bayılıyor. Sizler de onlardan ilham alıp sneakerlarınız ile şık çantalarınızı eşleştirebilirsiniz.


Kışın, kat kat lahana gibi giyinmek ''fashionable'' görünmenize asla engel değildir. Montunuzla uyumlu bir bereniz ve büyük, sıcak bir atkınız varsa kesinlikle bir adım öndesiniz demektir. :)



Son dönemlerde fötr şapkalar sokak stillerinde çok fazla karşımıza çıkıyor. Kış stilleri de bundan nasibini aldı tabii. Siz de sokaklarda kendinizi bir ''Parisian'' gibi hissetmek istiyorsanız, kombinleriniz için acilen bir fötr şapka edinmelisiniz.



Vee tabii ki son olarak, bu sezonun vazgeçilmezi kürk montlar ve kürk aksesuarlar. Bakmayın siz benim ''kürk'' dediğime. Elbette ki hayvan kürküne en başta karşı olanlardanım. Bu nedenle illa ki kürk montlar ve aksesuarları kombinlerimizde kullanacaksak duyarlı olmalı ve imitasyon ya da peluş olanlarını tercih etmeliyiz. 

Yazımla ilgili görüşlerinizi ve varsa sorularınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim. 

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!


Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram