Lip Balm Dosyası: En Sevdiğim Lip Balmlar

Herkese yeniden merhaba!
Yaklaşık 1 haftadır sizlerle yazı paylaşamıyorum. Bunun sebebi ise 2 haftadır yoğun olarak finallerimin olması. Üstüne bir de kurs ve formasyon dersleri binince bir türlü yazı yazmaya vakit bulamadım ne yazık ki. Neyse ki finallerimin bitmesiyle sizlere buradan ulaşabiliyorum :) Bugünkü yazım kış aylarının vazgeçilmezi, olmazsa olmazı olan lip balmlar. Siz de benim gibi dudaklarınızın kurumasından asla hoşlanmıyorsanız şimdi bu yazıyı okumaya devam edebilirsiniz. Haydi başlayalım! 


Eos Summer Fruit: Eos marka lip balmlarla tanışma şansını bu yaz yakalayabildim. Öyle ki bu organik olarak üretilmiş olan lip balmlar, ülkemizde çok çok yüksek fiyatlara satılıyor ve ben gerçekten bir lip balma o kadar para verme mantığını anlayabilmiş değilim. Amerika'daki fiyatını gördüğüm an şok olmuştum ve hemen kaptım bir tane! Çünkü 3$'dı :) Kullandığım günden beri gerçekten dudaklarımı yumuşacık yaptı. Kokusu tatlı tatlı meyve kokuyor ve ambalajı şahsına munasır ve oldukça kullanışlı. 



Burt's Bees Beeswx Lip Balm: Ben ikinci favorim olan Burt's Bees lip balmları oldukça başarılı buluyorum. Diğer lip balmlara göre daha çok kullandığım zaman dudaklarımı tedavi ediyormuş gibi hissettiriyor. Bendeki versiyonu e vitaminli ve naneli olan. Özellikle gece yatmadan önce kullandığımda dudaklarımda hem çok güzel bir naneli his bırakıyor, hem de uyandığımda yumuşacık dudaklara sahip oluyorum :)


Nivea Lip Butter: Aldığım günden beri bana diğer lip balmları kenara attıran, hem kokusuyla hem yumuşacık hissiyle gerçekten kurumuş dudaklara karşı savaş açan bir lip balm. Sürdüğümde dudak rengimi biraz beyazlaştırdığı için genellikle geceleri yatmadan önce kalın bir tabaka halinde sürüyorum. 


Maybelline Baby Lips: İlk gördüğümde bu lip balmların ambalajlarına aşık olmuştum! Gerçekten her birinin tasarımları, renkleri, kokuları ayrı ayrı çok güzel. Bendeki Pink Punch olanı. Ancak benim Baby Lips'lerde hoşlanmadığım bir şey oldu ne yazık ki, bu da renk verme özelliğinin olması. Bendeki pembe rengi olduğundan mıdır bilinmez çok açık bir pembe rengi bırakıyor dudakta. Bu özelliği de beni rahatsız ettti çünkü benim bir lip balmda aradığım sadece dudakları yumuşatması ve tedavi etmesidir :)


H&M Lip Balm: H&M'in İzmir'e yeni gelmesiyle birlikte benim de H&M Beauty ürünleriyle tanışmam yeni olabildi. Ürünü ilk gördüğümde ne kadar da devasa bir lip balm, ben bunu 3-4 yıl kullansam bitmez herhalde diye düşünmüştüm. Sanırım öyle de olacak :) Bendeki passion fruit ve shea yağlı olanı. Sürdüğünüzde dudakları ışıl ışıl yapıyor ancak çok fazla bir yumuşatma özelliği olduğunu söyleyemiyorum :) 


Unutmamak gerekir ki, dudakların yumuşacık olmasının bir diğer sırrı ise kurumuş dudaklara haftada 1 ya da 2 kere peeling uygulamaktır. 


Umarım bu yazım sizlere faydalı olmuştur. Sorularınızı ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!


Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram