Sephora Gözenek Temizleyici Maske İncelemesi / Sephora Pore Clarifying Mask Review

2016'nın ilk yazısından herkese merhaba!
Umarım yeni yıl sizler için, bir önceki yıldan daha harika geçer. Tüm dilekleriniz ve istekleriniz gerçekleşir. Herkes için daha pozitif, bol başarılı ve bol kahkahalı bir yıl dilerim. 

Yılın ilk yazısında sizler için bir aydır denediğim bir maskenin izlenimini paylaşacağım. Haydi başlayalım!



Sephora'nın gözenek temizleyici maskesini bana ilk olarak yakın arkadaşım Cansın önermişti. Ona burdan tekrardan çok teşekkür ediyoruum :) Ben de cildimdeki gözenekleri ve küçük sivilceleri temizlemesi adına bu maskeye bir şans verdim. 

Gerçekten de övüldüğü kadar güzel bir maskeymiş. Bu ürün iki paket halinde satılıyor ve haftada 2 kere kullanılması halinde etkilerinin gözle görünür olacağını vaad ediyor. Ben bir paketi 3 defa kullanabildim. Ürünü cildinize ince bir tabaka halinde uyguluyorsunuz ve 1-2 dakika boyunca bekliyorsunuz. Sonrasında ürün kuruduktan sonra parmaklarınız yardımıyla peeling yaparmış gibi yüzünüzü ovalayarak maskeyi temizliyorsunuz, kalan kısmını da ılık su ile durulabilirsiniz. Ben ürünün kokusunu tıpkı Nivea'nın temiz deodorant kokularına benzettim nedendir bilinmez :)

Maskeyi yüzünüzden temizledikten sonra gerçekten bir temizlik ve ferahlık hissi duyuyorsunuz. Peeling etkisi yarattığı için de cildi parlatıyor ve yumuşatıyor. Kesinlikle gözeneklerin görünümünü daha azalttığını ve küçük sivilceleri yok ettiğini gözlemledim. Sizin de cildinizde gözenek ve küçük sivilcelenme problemleriniz varsa kesinlikle bu ürüne bir şans verebilirsiniz. Dediğim gibi ürün 2 paket halinde Sephora mazağalarında satılıyor ve fiyatı ise 9.90 TL. 

Umarım bu yazım sizler için faydalı olmuştur. Yorumlarınızı ve varsa sorularınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırabilirsiniz.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!




Selin Türkol

4 yorum:

  1. Selin Hanım, yazılarınız bir harika lütfen bakım ile ilgili daha çok yazı paylaşın. Severek takip ediyoruz:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginiz için çok teşekkür ederim. Paylaşımlarıma devam edeceğim, sevgiler :)

      Sil
  2. Bu yazıdan sonra mutlaka deneyeceğim❣❣

    YanıtlaSil

Instagram