14 Şubat Sevgililer Gününde Ne Giymeli? / What Should Wear February 14th Valentine's Day?

Herkese merhabalar!
Bildiğiniz gibi Pazar günü 14 Şubat Sevgililer Günü :) Tabii bugünü seven de var nefret eden de. Ancak ne yaparsak yapalım bugünün ve aşkın gücüne kendimizi kaptırmadan yapamıyoruz :) En azından 14 Şubat için yapılan indirimlerden hepimiz faydalanıyoruz değil mi? Cevapları ''e herhalde'' diye duyar gibiyim :) Ben de bugün içinde ne giyilebilir biraz bunlardan bahsedeceğim sizlere. Haydi başlayalım!


Gün içerisinde gerçekleştirilecek buluşmalar için sizlere önerim çok aşırıya kaçmamak! Zaten gün içinde her yer kırmızı ve kalpli olacağı için bugüne her zamanki tercihlerinizden sadece biraz daha özenli ve bakımlı olanını seçmenizi tavsiye ederim :)



Akşam şık bir restoranda yemek yiyecekler için de tavsiyem yine fazla abartıya kaçmadan minimal bir şıklık tercih edebilirsiniz. Küçük siyah elbiseniz yine bu akşam için hayat kurtarıcı olabilir. Özellikle geceye damga vuran güzelliğiniz olmasını istiyorsanız makyajınızda da sadelikten yana olmalısınız. Şıklık iddianızı tabii ki güne uygun olarak mutlaka kırmızı bir rujla tamamlayabilirsiniz.




Yine küçük ayrıntılarda günün önemini fark ettirecek semboller ya da renkler kullanabilirsiniz. Minik kalpli kolyeler ya da kırmızı detaylar hepsi bugün için mübahtır! :) 

Unutmamak gerekir ki, gerçek güzellik aşktan ve samimiyetten geçer. Bugün tamamen güzelliğinizi öne çıkarmak isterseniz eğer aşkınızı ve samimiyetinizi öne çıkarın yeter! Herkesin -olanın da olmayanın da- sevgililer gününü şimdiden kutlarım. :) Umarım yazıyı faydalı bulmuşsunuzdur. Yorumlarınızı ve önerilerinizi aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle ve aşkla kalın! Follow the white rabbit!

Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram