2016 Kozmetik Istek Listem / My Beauty Wish List #2016

Yağmurlu bir Cuma gününden herkese merhaba!
Bugün biraz hasta, biraz halsiz olarak bloguma ne yazsam diye düşünürken aklıma 2016 yılı için bir istek listesi hazırlamak geldi. Bu yazımda da sizlere 2016 yılında en çok istediğim kozmetik ürünlerini sizinle paylaşmak istedim. Haydi başlayalım!


1. Gwen Stefani x Urban Decay Far Paleti: Urban Decay'nin Gwen Stefani ile birlikte işbirliğiyle çıkarttığı bu far paletinin renkleri tam benlik! Birçok ünlü vloggger'dan da gördüğüm üzere farların pigmentleri çok güzel ve çok kalıcı imiş. Ben de 2016 yılında bu far paletine sahip olmayı çok isterim!

2. Essie Fiji Oje: İlk olarak sevgili Görkem Karman'da gördüğüm bu oje ilk görüşte kalbimi çaldı diyebilirim! Rengi hem çok doğal hem de oldukça opak bir renk. Bu yüzden bu sene bu tatlı mı tatlı ojeye sahip olmak istiyorum :)

3. Colour Pop Mat Likit Ruj-Beeper:  ColourPop markasının bu yaz çıkardığı mat likit ruj serisi tüm renkleriyle beni kendine aşık etti. Ancak ne yazık ki ülkemizde satışı olmadığından ulaşılması kolay olmuyor. Benim de bu seride en beğendiğim renk beeper oldu.

4. Benefit Waat's Up Aydınlatıcı: Bir aydınlatıcı aşığı olarak, bu sene Benefit'in Waat's Up aydınlatıcısına kafayı takmış durumdayım. Sürümünün oldukça kolay, kalıcığının da oldukça fazla olduğunu düşündüğümden bu sene bu ürün benim olmalı diyorum! :)

5. Too Faced Heart Blush: Too Faced'in bu şirin mi şirin, tatlı mı tatlı kalpli allığı gördükçe beni mutlu ediyor nedense. Bu yüzden bu yıl keşke benim olsa dediğim ürünlerden biri.

6. Venus Lime Crime Far Paleti: Lime Crime markasının Venus isimli bu far paletinin renkleri beni çok cezbediyor nedense. İçerisinde çok fazla kullanabileceğim renk olması nedeniyle bu far paletide 2016 istek listem içerisinde bulunmakta.

Sizlerin de 2016 yılındaki kozmetik istekleriniz nelerdir? Benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Yorumlarınızı ve sorularınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!

Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram