Benefit Tinted Primer Maskara Bazı İncelemesi / Benefit Tinted Lash Primer Review

Herkese merhaba!
Bugün sizlere yakın zamanda deneyimleme şansı yakaladığım Benefit They're Real Tinted Primer maskara bazının incelemesini yapacağım. Haydi başlayalım!

Öncelikle Benefit ürünlerini gerek ambalajları gerekse kalitesi dolayısıyla çok sevdiğimi her yerde belirtiyorum buraya da yazmak istedim. :) Kirpikte bir maskara bazı kullanmak ne işe yarar diye sorarsanız eğer, rimelden önce bir maskara bazı hem kirpiklerinizin tek tek ayrılmasını hem de daha dolgun ve kıvrık durmasını sağlıyor. Ayrıca bir maskara bazı rimelinizin kalıcığını da arttırıyor :)


Benim ilk olarak sahici maskara bazı olan Tinted Primer'ı çok sevmemin ve beğenmemin nedeni, diğer bazlara göre renginin kahverengi olması. Aranızda daha önce başka markaların maskara bazını kullananlar varsa zaten biliyorlardır çoğu beyaz renkte oluyor. Benim daha önce deneyimlediğim bir diğer maskara bazı olan Essence markasının bazı beyaz renkliydi ve kuruduktan sonra üstüne rimel uyguladığınızda kirpikleri tek tek ayırmak yerine birbirine yapıştırıyordu hatta uygulaması bile bir o kadar zor oluyordu. Tinted Primer'da ise hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Kirpiklerimi sürdükten sonra kesinlikle kaskatı yapmadı ve rimeli rahat uygulamama olanak sağladı. Ayrıca sonrasında uyguladığım maskarada da kesinlikle bir akma yapmadı. Ben yine en güzel uyumu Benefit'in They're real maskarasıyla sağladığını düşünüyorum. Aşağıdaki görselde de bunu görebilirsiniz. Rimelin temizlenmesi kısmında ise çift fazlı göz makyajı temizleme ürünlerinden kullanamızı tavsiye ederim çünkü rimel altına bir maskara bazı uyguladığınızda kalıcılığı uzun süre olduğundan temizlenmesi de biraz zor oluyor :) 


Kirpiklere yalnızca Tinted Primer uygulanmış hali.


Tinted Primer+They're Real rimel uygulanmış hali.

Umarım bu yazımı faydalı bulmuşsunuzdur. Yorumlarınızı ve sorularınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit! 

Instagram: selininwonderlandtr
Facebook: www.facebook.com/selininwonderland
Snapchat: selinturkol

Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram