En Sevdiğim Wet N Wild Rujlarım / My Favorite Wet N Wild Lipsticks

Herkese merhaba!
Bugün son zamanlarda fiyat olarak da kalite olarak da pahalı rujlarla yarışabilen Wet N Wild markasının rujlarından en sevdiğim renkleri sizler için paylaşacağım ve tek tek incelemelerini yapacağım. Haydi başlayalım!


SPIKED WITH RUM
Bu renk içerisinde hem güzel bir kiremit rengi hem de güzel bir pembelik barındırıyor. Gerçekten matlığı, kalıcılığı mükemmel. Günlük olarak da oldukça birçok göz makyajıyla kullanılabilir bir renk.


WINE ROOM
Wine Room renginin içerisinde koyu bir pembelik bulunuyor. Yine bu da diğer Wet n Wild rujları gibi oldukça mat ve kalıcı bir yapıya sahip.


RAVIN' RASIN
Ravin' Rasin rengi çok güzel bir mor. Aylardır bu renkte bir ruj arıyordum ve Gratis'te Wet n Wild standında bu ruju görür görmez hemen kaptım! Oldukça kalıcı ve mat bir bitişi var. Günlük olarak çok sık kullanılabilecek bir renk olmasa da çok farklı bir hava verdiği kesin :)


CHERRY BOMB
Cherry Bomb benim ilk Wet n Wild rujumdu. Gördüğüm an gerçekten kendisine aşık olmuştum ve kullandıkça da mükemmel bir bordo rengi olduğunu her seferinde tekrarlıyorum. Hem özel gecelerde hem de günlük olarak kullanılabilecek bir renk. Bir şans vermenizi öneririm.


MOCHA-LICIOUS
Son olarak her Gratis'te aradığım ancak geçen hafta reyonlarda bulabildiğim bir renk olan Mocha-licious'dan size bahsedeceğim. Bu hafta bu rengi ne zaman sürsem herkesten aynı tepkiyi aldım: ''Dudağındaki ruj ne?'' Gerçekten bu rujun kendine has bir rengi ve havası var. Çok güzel bir kahverengi. Bu tonları gerçekten seviyorsanız ve kullanılabilir buluyorsanız, mutlaka Wet n Wild reyonuna bir göz atmanızı öneririm!


Wet n Wild markasının mat serideki rujlarının hepsini gerçekten çok başarılı buluyorum. Ancak tek yanı var ki dudakları gerçekten kurutuyor. Bu yüzden ruju sürmeden önce mutlaka dudaklarınızı 20 dakika önceden nemlendirmenizi öneririm -özellikle koyu renkleri kullanacağınız zaman-.


Benim favori Wet n Wild rujlarım bunlardı. Sizinkiler hangileri? Yorumlarınızı ve sorularınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim! 

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!

Beni bulabileceğiniz diğer mecralar:

Instagram: selininwonderlandtr
Facebook: www.facebook.com/selininwonderland
Pinterest: selininwndrlnd
Snapchat: selinturkol


Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram