Sleek Matte Me-Birthday Suit Ruj İncelemesi / Sleek Matte Me-Birthday Suit Lip Cream Review

Merhabalar!
Bugün size yakın zamanda deneyimleme şansı bulduğum mükemmel bir mat ruj olan Sleek Matte Me serisinin Birthday Suit renginin incelemesini yapıyor olacağım. Haydi başlayalım!


Öncelikle biliyorum ki bu nude ruj epey zamandır tüm blogger ve vloggerlar tarafından övülüyor. Ben de bu harika mat likit ruj serisinin en sevilen rengini henüz deneyimleyebildim. Çünkü bu ürünün ne yazık ki ülkemizde satışı yok. Ürünü satın alabileceğiniz en güvenilir ve en hızlı hesap ise Instagram'daki dupdurushop hesabı. Ülkemizde satışı olmayan birçok markaya ulaşmak için de bu hesaba bir göz atabilirsiniz :) 


Bu ruj likit rujlardan beklenilenin aksine tamamen mat bir bitişe sahip. Ancak uzun süreli kalıcılığı olan bir ruj olduğundan dudaklarda kuruluk yapabiliyor. Bu yüzden ruju uygulamadan yarım saat önce dudaklarınızı güzelce bir nemlendiriciyle nemlendirmenizi tavsiye ederim. Ürünü dudaklarınıza uygularken birkaç noktaya dikkat etmeniz önemli. Bunlar:

  • Ruj sünger bir aplikatöre sahip ve dudağınıza uygularken çok fazla ürün gelme olasılığı var. Bu yüzden dudağınızın dış kısmından çerçeve yaparak ruju uygulamaya başlamanız muhim.  Güzel bir çerçeveleme işlemi yapabildiğinizde zaten matlığı çok hoş duruyor.


  • Dikkatli bir şekilde ürünü dudağınıza yaydığınızda boşluklar bırakmamaya dikkat edin çünkü ürün hızlı bir şekilde kuruyor ve matlaşıyor. Sürdüğünüz an dudaklarınızı birbirine değdirmemeniz ve birkaç saniye konuşmamanız gerekiyor çünkü rujun dudak çizgilerine dolmasını kimse istemez :) Dilerseniz sonrasında ikinci katı da uygulayıp rengi o şekilde oturtabilirsiniz.


  • Son olarak diyelim ki ruju çerçevelerken taşırdınız, bunu da temizlemenin yolu çok basit! Bir kulak çubuğu ve concealer yardımıyla hem çerçeveyi düzgünleştirebilir hem de dudaklarınızı ön plana çıkarabilirsiniz. 



Bir ruj için bu kadar zahmet neden diyenlere söyleyeceğim şey, gerçekten buna değer olduğudur. :) Evet likit, kalıcı bir mat ruj olduğu için uygulama aşamaları biraz zahmetli ancak rujun öyle güzel bir rengi var ki gerçekten sonuç buna değiyor :) 

Umarım yazım bu ruj için sizlere bir izlenim yaratmıştır. Sorularınızı ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim. 

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!

Instagram: selininwonderlandtr
Facebook: www.facebook.com/selininwonderland
Snapchat: selinturkol


Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram