Yeni Sezonda Renkli Çanta Modası #SS16

Herkese merhaba!
Bugün sizlere 2016 İlkbahar-Yaz sezonunda oldukça öne çıkan renkli çantalardan ve kombinleme önerilerinden biraz bahsedeceğim. Haydi başlayalım!

Kış sertliğini biraz azaltmışken ve baharın taptaze havasını koklamaya çok az zaman kalmışken birçok marka yeni sezonda reyonlarına rengarenk çantalar eklemeye başladı bile. Bu demek oluyor ki ilkbahar ve yaz boyunca kombinlerimizi renkli çantalarla birlikte tamamlamak çok cezbedici hale geliyor! İster şık ister spor, ister gece ister gündüz kombinleri olsun renkli çantaları kombinin yıldızı haline getirmek çok güzel olacak. 


Gün içinde basic ve günlük bir görünüm tercih etseniz bile kıyafetinize uygun renkteki çantayı seçmek ve bu çantayı öne çıkarmak sizi oldukça şık ve dikkat çekici hale getirecektir. 


Yazın cıvıl cıvıl renklerini barındıran farklı türdeki çanta seçenekleri kışın bu günlerinde bile içinizi ısıtacak ve kıpır kıpır canlandıracaktır! :)



Benim renkli çantalarda kombin yapmayı en sevdiğim şey ise kesinlikle çanta aksesuarları! Özellikle tercih ettiğim şey ise çanta hangi renkte ise o rengin kontrastı olan renkteki çanta aksesuarı kullanmak. 



Umarım yazım sizlere yeni sezonda oldukça meşhur olacak olan renkli çantalar ve kombin önerileri ile ilgili faydalı olmuştur. Yorumlarınızı ve sorularınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!


Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram