Mart Favorilerim #2016 / My March Favorites #2016

Herkese merhabalar!
Bugün sizlerle Mart ayı boyunca favorim olan, en sevdiğim ürünleri, ay boyunca en çok dinlediğim şarkıları ve filmi paylaşacağım.
Haydi başlayalım!

1. MAYBELLINE NY-BROW SATIN KAŞ KALEMİ
Mart ayı boyunca kaşlarımı doldururken sürekli elim bu kaş kalemine gitti. Hem rengi tam kaşlarımın rengine uydu hem de gün boyu kaşlarımda hiçbir bozulma olmadı. Kolay bir şekilde kaşlarımı doldurduktan sonra arkasındaki pudralı, sünger aplikatörle rengi homojen bir biçimde dağıttım ve kaşlarımı sabitledim. Kullandığım birkaç kaş ürünü sonunda kararımı da verdim! Kesinlikle favorim Maybelline'in kaş kalemi oldu. Bendeki rengi ise Medium Brown.


2. WET N WILD-CREME BRULEE FAR
Gerçekten bu farla tanıştığım günden beri de elim baz oluşturmak için başka bir far kullanmaz oldum. Çok güzel kadifemsi, kalıcı bir ten rengi olan creme brulee rengi ayrıca göz kapaklarını da çok güzel nötrlüyor. Bu tonlarda mat, ten rengi bir far arayanlar mutlaka göz atmalı!


3. BENEFIT-THEY'RE REAL TINTED PRIMER
Şubat ayında tanışma fırsatı bulduğum, Benefit'in hayatı kolaylaştıran maskara bazı Tinted Primer'dan önceki postumda bolca söz etmiştim zaten. O yazıya da bir göz atarak bu ürünü neden bu kadar çok sevdiğimi kirpiklerime uyguladığım haliyle görebilirsiniz. Rimelin kalıcılığı arttıran, akmayan, kokmayan bir maskara bazı arıyorsanız mutlaka bir şans vermelisiniz.


4. PASTEL DAY LONG LIPCOLOR-19 NUMARA
Pastel'in son zamanlarda oldukça popüler olan likit mat rujlarından 19 numara çok güzel bir mürdüm rengi diyebilirim. Kalıcığı çok güzel, sürümü çok kolay. Ancak çıkarması tüm likit mat rujlar gibi biraz zor oluyor tabii ki. Bunun çözümü de makyajınızı çıkarırken çift fazlı makyaj çıkarıcılardan yardım almak.



5. H&M FACE SCULPTUR PALETTE
H&M Beauty ürünlerini gerçekten beğenenlerdenim. Özellikle Beauty serisi yenilendiğinden beri gerçekten kaliteli ürünler sunulmaya başlandı. Geçen ay H&M reyonlarında gezerken bu palet gözüme çarptı ve hemen denemek istedim. İçerisinde her tene uyum sağlayabilecek bir mat bir de küçük pırıltılar bulunan bronzer, açık pembe tonlarında bir allık ve bir highlighter bulunuyor. Bu 4 ürünü de bir palet içerisinde bulunca ay boyunca elimden düşürmedim. Ürünlerin pigmenti beklediğimden daha iyi çıktı ve kalıcılıkları da uzun süre idare etti. Özellikle bronzer ve allığı günlük makyajımda sıkça kullandım ve ikisiyle de oldukça doğal bir görünüm elde edebildim.



Son olarak bu ay favorim olan birkaç şarkıdan sizlere bahsetmek istiyorum. Dinlemek için aşağıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz!




Bu ayki favori filmim ise Danish Girl oldu. Bir süredir izlemek isteyip bir türlü fırsat bulamadığım bu film, açıkçası konusuyla beni epeyce ağlattı. Özellikle başrol oyuncusu Eddie Redmayne, benim zaten çok beğendiğim bir aktör. Bu filmde de beni şaşırtmadı ve muhteşem bir oyunculuk gözler önüne sermiş. Tüm ön yargılarımızı kırarak, özgürlüğünün, kendi hayalinin peşinden giden Lilly'nin hayatını izlemelisiniz. Bu ara izleyecek bir film arayışındaysanız mutlaka bu filmi de bakmalısınız.

Bu ay sizin favorileriniz nelerdi? Benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Umarım bu yazım sizler için faydalı olmuştur. Sorularınızı ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim.


Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!

Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram