Mevsim Geçişlerinde Ne Giymeli? / What Should You Wear Transition Seasons?

Herkese merhabalar!
Bugün Mart ayının ilk günü. Baharın gelişini mis gibi bir ruh haliyle karşılayalım diyorum.
Malum mevsim geçişleri gardroplarımızın sancılı zamanları demektir. Özellikle Bahar aylarında
bir gün yağmur yağarsa, bir gün güneş açar. Bizler de bugünlerde ne giyeceğimizi şaşırırız. Şimdi buna alternatif çözümler üretebilmek için, size önerilerimi sunacağım. Haydi başlayalım! :)

GÖMLEKLER
Bence mevsim geçişlerinin en güzel kombinleri gömleklerle yapılıyor. Özellikle grunge stili oduncu gömlekleri ve kot gömlekler benim favorilerim. Biraz güneşli ve ılık havalarda tek başlarına giyilebilirken, biraz daha soğuk günlerde üzerinize ince bir kazak giyerek ya da omuzlarınıza bir hırka alarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.



KOT CEKETLER
Mevsim geçişleri mont ya da kaban giyilemeyecek bir hava sunuyor bize. Haliyle bu havalarda üşütmemek için üzerimize bir ceket almak şart oluyor. Bunun da en pratik ve en stil hali kot ceketler!



İNCE TRİKOLAR
Ilık havalarda bazen kısa kollu tshirtler giymek hastalığın habercisi olabiliyor. Bu yüzden yeni sezonda da birçok markada bulabileceğiniz ince trikoları kombinlerinizde tercih etmeniz mevsime uyum sağlamanıza yardımcı olacaktır.




DERİ CEKETLER
Sabah evden çıkıp, akşam hava karardığında eve girenler için gün içinde ani sıcaklık değişimlerinde deri ceketlerinizi giymeniz hem size daha stil ve cool hava katacak hem de üşütmenizi önlemek için alabileceğiniz şık bir önlem olur :)



BLAZER CEKETLER
İş hayatında ya da casual kombinlerde sıkça tercih edilen blazer ceketler, kıştan bahara geçerken de şık bir kombin yapabilmeniz için yardımcı olacaktır.


Umarım yazım sizlere faydalı olmuştur. Yorumlarınızı ve sorularınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim! 

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!

Instagram: selininwonderlandtr
Facebook: www.facebook.com/selininwonderland
Snapchat: selinturkol


Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram