Pileli Etek Modası / Pleated Skirt Fashion

Merhabalar!
Bugün sizlere son zamanlarda sokak modasında da sıkça karşımıza çıkan pileli etek modasından ve kombin önerilerinden bahsedeceğim. Haydi başlayalım!

Günümüzde pileli etekler artık hemen hemen her kombinde kullanılabiliyor. İster spor, ister şık bir tarz olsun bu etekler sizi oldukça cool gösterecektir.


Tabii ki göz yanılmalarına sebep olmamak için bu etekleri doğru bir şekilde kombinlemek önemli. Midi boydan biraz daha uzun boyda olan pileli etekleri topuklu bir ayakkabıyla kombinlediğiniz zaman boyunuzu olduğundan daha uzunmuş gibi gösterebilmeniz mümkün :)



Mevsim geçişlerinde de bu etekleri kullanmak oldukça mümkün. İster kazakla, ister gömlekle giyin sokak modasında şık görüntü elde edebilirsiniz.


Pileli etekleri basic parçalarla kombinlediğinizde ise günlük bir şıklık yakalamış olursunuz. Basic bir tshirt+kot ceket gün içinde sizi bugün ne giysem derdinden kolayca kurtarabilir.


Pileli eteklerin bir diğer kombin önerisi ise, kesinlikle spor ayakkabılar! Sneakerlar ve bu uçuş uçuş etekler bir araya geldiğinde bence harikalar yaratıyor.



Üstelik bu eteklerle birlikte günlük oluşturduğunuz kombininizi bir akşam yemeğine taşımanız da oldukça kolay olacaktır. Spor ayakkabıdan hemen topuklu ayakkabıya geçerek ve biraz makyajınızda da oynama yaparak hızlıca aynı kombinle şık bir akşam yemeğine de hazır olabilirsiniz!


Yazın da sokaklarda sıkça göreceğimizi düşündüğüm pileli etekler, sandaletlerle de mükemmel bir uyum sağlayacaktır. İlkbahar-Yaz sezonunda siz de giysi dolabınıza bir pileli etek ekleyip hem şık hem de spor kombinlerinizde kolayca kullanabilirsiniz.


Umarım bu yazım sizler için faydalı olmuştur. Yorumlarınızı ve sorularınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim!


Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!

Selin Türkol

2 yorum:

Instagram