Maybelline Lash Sensational Rimel İncelemesi / Maybelline Lash Sensational Mascara Review

Herkese merhaba!
Geçen haftadan söz verdiğim gibi bu Salı günü de yeni yazımı sizlerle paylaşıyorum.
Bugün ülkemize henüz yeni gelmiş olan ve benim de bu hafta boyunca deneyimlediğim, tüm yabancı bloggerların da favorisi olan Maybelline NY Lash Sensational maskaranın incelemesini yapacağım. Haydi başlayalım!


Bu ürünün ülkemize gelmesini dört gözle bekleyenlerden biri de bendim. Çünkü yurt dışında birçok kişinin bayılarak kullandığı ve vazgeçemediği bir üründü. Ülkemizde satışı olmadığı dönemde Instagram'da birkaç hesap oldukça yüksek fiyatlara bu ürünün satışını yapıyorlardı. Ben de bir rimele gerçek fiyatından farklı şekilde çok para vererek deneyimlemek istememiştim. Geçen hafta Gratis'teki anneler günü indiriminden hemen kaptım bir tane ve kullandığım süre zarfı içinde de edindiğim deneyimlerimi sizinle paylaşmak isterim: 

Öncelikle, ürünün fırçasını gerçekten çok beğendim. Ben zaten son zamanlarda rimellerde tercihimi plastik fırçalı olanlardan yana kullanıyorum. Bu ürünün de fırçası kıvrık ve kirpikleri tek tek ayırması için ince ve küçük tırtıklardan oluşturulmuş. Böylelikle kirpiklerinizi kavrayarak tek tek ayrılmasını sağlıyor.


Oldukça siyah bir yapısı olmasını da çok beğendim. Benim kirpiklerim kısa ve düz yapıdalar. Bu yüzden genellikle kirpilerim için dolgunlaştırıcı etkili ve kıvrık görünümü sağlayacak rimelleri tercih ediyorum. Bir süredir de Benefit'in They're real maskarasını kullanıyordum ve gerçekten çok memnundum. Bu ürünün dolgunlaştırıcı etkisini de biraz ona benzettim. 

Oldukça kalıcı bir yapısı var bu yüzden ikinci katı geçerken biraz tutukluk yapıyor. Ama daha kirpikler kurumadan ikinci katı geçtiğimde genelde tüm rimellerde yaşadığımız o yapışma sorununu bu üründe yaşamadım. 

İlk kullandığımda bir kirpik kıvırıcı ya da maskara bazı kullanmadan ürünü uygulamıştım. Bu yüzden ilk kullanışta beklentimi ne yazık ki karşılamamıştı, hatta ürünü ne kadar çok abartmışlar diye de söylenmiştim. Ancak ikinci kullanışımda bir kirpik kıvırıcı kullandım ve böylece onun da desteğiyle gerçekten kıvrık, tek tek ayrılmış ve siyah kirpiklere sahip oldum. Gün boyunca da kesinlikle bir akma ya da göz altıma bulaşma sorunu yaşamadım.


Makyajınızı temizlerken ise kesinlikle çift fazlı makyaj temizleme suyu kullanmanızı öneririm. Aksi takdirde ürünü tamamen temizlediğinizi sanıyorsunuz ama kirpikleriniz yapış yapış bir görüntüde kalabiliyor. Buna dikkat etmenizi öneririm :)

Sonuç olarak, ürünle ilgili ilk izlenimlerim olumlu yönde. Ancak ''yok efendim ben bundan başka rimel kullanamam,  tüm ömrümce kullandığım en güzel rimel'' diyemeyeceğim :) Belki uzun süreli kullanımda bu fikirlerim çok çok daha olumlu yönde ilerler bunu da zamanlar sizinle paylaşırım :)

Umarım bu yazı sizler için faydalı olmuştur ve bu yeni ürünle ilgili merak ettiklerinizin cevaplarını bulabilmişsinizdir. Yine de sorularınız ve yorumlarınız olursa aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim.


Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!

Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram