Nisan Favorilerim #2016 / My April Favorites #2016

Herkese merhaba!
Bu yazımda sizlerle Nisan ayı boyunca favorim olan ve sürekli kullandığım kozmetik ürünlerimden ve yine ay boyunca en çok dinlediğim müziklerimden bahsedeceğim. Bir de sizlere güzel bir haber vererek artık her Salı günü blogda yeni bir yazı paylaşacağımı söylemek istiyorum! :) Nisan favorilerimi merak ediyorsanız okumaya devam edin :)

PURE BEAUTY - BB CREAM
Geçtiğimiz ay tanıştığım Kore menşeili Pure Beauty markasının bb kremi beklentilerimi oldukça karşıladı diyebilirim. Normalde bb kremlerin kapatıcılığını sevmediğim için tüm bb kremlere sıcak yaklaşmıyordum ancak Pure Beauty'nin bb kremi o kadar çok övgü almıştı ki bir şans vermek istedim. Gerçekten ben de o övgülere bir yenisini daha eklemek isterim. Diğer bb kremlere göre kapatıcılığı daha iyi olan, gün içinde yüzünüzde yok olmayan ve en güzeli de içinde SPF 42, yani güneş koruması barındıran bir ürün olması beni çok mutlu etti. Neredeyse tüm ay boyunca cilt makyajımda bu bb kremi kullandım. Benim için tek eksi yönü ise ürünün gramajı sanırım. Ürünü aldığınızda tüm tüp doluymuş hissine kapılıyorsunuz ancak kullanmaya başladığınızda ürün ne yazık ki tüpün ortasından başlıyor.


BEAUTY BLENDER MAKYAJ SÜNGERİ
Beauty Blender'dan önce birkaç makyaj süngeri daha kullanmıştım. Açıkcası altı üstü bir sünger, hangisini kullandığın ne fark eder diyerek ürünü satın almaktan kaçınmıştım. Geçenlerde Watsons'a bir alışverişe gittiğimde Nude modeli gözüme çarptı ve hadi bir deneyeyim dedim. Böylece ürünü kullanma şansım oldu ve gerçekten almak için bunca zaman boşuna direnmişim. Bir sünger ne kadar işlevsel olabilirse beauty blender da aynen o kadar işlevselmiş. Yumuşacık ve suyla ıslatıp tüm cilt makyajınızı bununla yaptığınızda gerçekten çok doğal ve ışıltılı bir cilde sahip oluyorsunuz. Hala almak için düşüneniniz varsa bu ürüne bir şans vermeli bence. Kesinlikle fiyatına değer.


BENEFİT - GIRLS MEETS PEARL
Benefit'in bu likit aydınlatıcısını ne kadar çok sevdiğimi daha önce defalarca yazmıştım zaten. Bu ayda highlighter olarak en çok kullandığım ürün Benefit'in bu likit aydınlatıcısı oldu ve gerçekten verdiği parlaklığa ve kalıcılığına bayılıyorum.


YVES ROCHER - SPF 50 GÜNEŞ KREMİ 
Geçtiğimiz ay artık yazın da gelmeye başlamasıyla ben de cildimi korumaya almaya başladım. Günlük olarak makyaj öncesinde yüzüme uyguladığım bu güneş kremi yüzünüzdeki kırışıklıkları erken yaşta önlemeye ve güneşin bu çizgileri arttırmasını engellemek amacıyla oldukça işe yarıyormuş. Ben de bu ay makyaj öncesi bu kremi kullandım ve gün boyu hem makyajımın kalıcığını arttırdığını hem de cildimi nemlendirdiğini gözledim. Bakalım, daha uzun süreli kullanma ile bu ürünle ilgili detaylı yazılarımı sizlerle paylaşabilirim! :)


Nisan favorilerime bu ay boyunca en çok kullandığım rujlarla devam ediyorum.

PASTEL NUDE - 536
Uzun zamandır bu tarzda ve renkte sür ve çık kolaylığında bir ruj arıyordum. Pastel markasının Nude serisindeki bu 536 numara ruj ise gerçekten bu ay günlük makyajımda kurtarıcım oldu. Kremsi bir yapıya sahip bu nedenle çok uzun süreli kalıcı diyemem. Ancak gün boyu bir şeyler yiyip içtikten sonra kolay bir şekilde rujunuzu tazeleyerek doğal dudaklara bu rujla ulaşabilirsiniz. :)


GOLDEN ROSE CRAYON MATTE LIPSTICK - 21
Golden Rose markasının rujları gerçekten muhteşem! Hem normal mat ruj serisine hem de bu Crayon kalem ruj serisine bayılıyorum. Renk skalaları çok geniş ve kalıcıkları da çok iyi. Bu ay da en çok kullandığım rujlardan biri bu 21 numaraydı. Rengi günlük olarak kullanmak için çok uygun bir renk. Bu tonlarda bir ruj arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.


Gelelim ay boyunca en çok dinlediğim favori müziklere:

Rihanna-Needed Me

YNOT&Cosmo Klein-When Doves Cry

Jack Ü, Skrillex&Diplo-Mind

Umarım bu yazım sizler için faydalı olmuştur. Yorumlarınızı ve sorularınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim!


Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!

Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram