Watsons Göz Maskesi İncelemesi / Watsons Eye Mask Review

Merhabalar!
Bugün sizlere bir süre önce satın aldığım ve yaklaşık 2 haftadır deneyimleme şansı bulduğum Watsons markasının göz maskesinin incelemesini yapacağım. Haydi başlayalım!

Son zamanlarda koyu göz altı halkalarıyla savaş verirken bir göz maskesi arayışındaydım. Watsons'ın indirim döneminde de maske reyonuna göz atarken bu göz maskesiyle karşılaştım ve hemen deneyimlemek istedim.


Öncelikle paketin içeriğinden bahsetmek istiyorum: Bir pakette tek kullanımlık olmak üzere 1 çift göz altı bandı bulunuyor. Aynı zamanda içerisinde B3 vitaminini de barındırıyormuş. Ürünü de haftada 2 kullanmanın, maskenin etkisini görebilmek için yeterli olduğunu düşünüyorum. 


Ürünü ilk kullandığımda göz altı bölgemde kesinlikle bir aydınlık görünüm hissettim. Göz altıma maskeyi uyguladıktan 20 dakika sonra kuruduğunu gördüm ve çıkarttım. Göz altlarımın kuruluğunun kesinlikle giderildiğini de söyleyebilirim.


Ürünü dördüncü kullanışımda ise kesinlikle göz altı kuruluğunu aldığını, yorgunluk izlerini giderdiğini ve mor görünümü azalttığını söyleyebilirim! Açıkçası bir göz altı maskesinin böyle gözle görülebilir etki yaratacağını pek düşünmezdim ancak bu ürünü gerçekten çok sevdim.

Elbette ki bu tarz maskeler göz altlarını canlandırmak ve koyu halkaları azaltmak için tek başına yeterli olmaz. Bunun için aynı zamanda bol bol su tüketmeli ve sağlıklı beslenmeye dikkat etmeliyiz. Çünkü vücudun içerisinden etki eden her şey dışarıdan edilen müdahalelerden çok daha sağlıklı ve uzun süreli oluyor.

Umarım bu yazım sizler için faydalı olmuştur. Yorumlarınızı ve sorularınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim. :)


Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!

Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram