Yeni moda: Omuzlar Fora! / Off-Shoulder Outfit Ideas

Herkese merhaba!
Bugünkü yazımda sizlere İlkbahar ve Yaz sezonunda sokak modasında oldukça karşımıza çıkan açık omuzlu kıyafetlerden ve kombin önerilerinden bahsetmek istiyorum. Haydi başlayalım! :)

Off-shoulder olarak nitelendirdiğimiz bu yeni moda kıyafetler her bedende o kadar  güzel duruyor ki. İster geniş omuzlu, ister düşük omuzlu olun bu yeni modayla gerçekten çok güzel bir görüntü oluşuyor.


Kombinler hem günlük hem de akşam stili olarak o kadar şık oluyor ki! Çabasız bir şıklığa kavuşmak için kesinlikle bu parçalarla kombin yapabilirsiniz.

 

Jeanlerle birlikte kombinlendiğinde günlük olarak ne giymeliyim derdine de son vermiş oluyorsunuz. Hem şık hem hem spor bir görünüme sahip olabilmek için jeanlerle kombinlemeyi deneyebilirsiniz. 

 

Dantel detaylı olanlar ise bir şapkayla kombinlendiğinde kesinlikle bohem bir havaya kavuşturuyor. Yaz aylarında omuz açık bluzlarınızla kesinlikle bu kombini denemelisiniz.


Şort kombinleri ise sizi kesinlikle bir yaz kızı yapacaktır! Tatile giderken yaz kombinlerinizde kesinlikle bu parçaları bavulunuza eklemelisiniz.

 

Off-shoulder elbiseler ise akşam yemeklerinde ya da özel günlerde kurtarıcınız olabilir. Uygun renkte bir ayakkabı ve çantayla kombininizi tamamladığınızda hem çok çabasız hem de çok şık bir görünüme kavuşabilirsiniz.


Günlük görünümlerde ise ince bir omzu açık elbise tercihi yaz aylarında yardımınıza koşacaktır. Omzu açık elbisenizi sneakerlarınızla, babetlerinizle ya da sandaletlerinizle kombinleyin ve gün boyu rahatlığın tadını çıkarın.

Umarım bu yazım sizler için faydalı olmuştur. Yorumlarınızı ve sorularınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim!


Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!

Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram