Fondöten Dosyası: #3 Rimmel London Wake Me Up Fondöten

Herkese merhabalar!
Uzun süredir bir fondöten incelemesi yapmıyordum. Yeni bir fondöten arayışında da değildim aslında. Yakın zamanlarda gerçekleşen Watsons'ın bayram indiriminde uzun zamandır merak ettiğim bir fondöteni satın alıp deneyimlemek istedim. Şimdi ise bu deneyimlerim sonucu bu fondötenle ilgili edindiğim izlenimleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Haydi başlayalım! :)

İlk olarak bu fondötenle ilgili bahsetmek istediğim şey yüzünüze sürdüğünüz an sizi sağlıklı bir görünüme kavuşturması. Birçok izlenim yazısında da aynı düşünceleri gördüğümü söylemek isterim. Gerçekten adının da atıfta bulunduğu gibi cildi uyandıran ve parlak bir görünüme konuşturan bir ürün bence. Ben genellikle bu ürünü yüzümün daha soluk göründüğü günlerde kullanmayı tercih etmiştim keza ürünü cildime uygulayıp dışarı çıktığımda da ''yüzünde hangi ürünü kullanıyorsun? Çok sağlıklı duruyor.'' gibi cümleleri işitmiştim. :)



Ürün içerisinde SPF 15, yani 15 faktör güneş koruması içeriyor, Rimmel London'ın birçok fondöteninde bulunduğu gibi. Bu yanı benim için yine bir artı kazandı çünkü ben artık günlük makyaj rutinime yaz ya da kış hiç farketmeden güneş kremini çoktan eklemiştim. İçerisinde güneş koruması barındıran fondötenleri kullanmak bu yüzden benim için daha avantajlı oluyor. :) Ayrıca bu fondöten yoğun yapılı bir fondöten bunu da eklemeyi unutmayayım ve kokusu da oldukça hoş kesinlikle insanı rahatsız etmiyor.



Ürünün bence tek eksi yanı verdiği sağlıklı görünümün yanında uzun süre kullanımda cildi parlatması. Bu durumda da yağlı ciltlilerin bu ürünü kullanabilmesi biraz hayal gibi kalıyor. :) Ben karma bir cilde sahip olmama rağmen gün içerisinde genellikle fondötenin üzerine pudra uygulayıp cildimi matlaştırma gereği duymam ancak bu fondöteni uyguladığımda cildimde fazladan parlama ve yağlanma oluştuğunu gözlemledim. Bunun sebebiyle de günün içerisinde sıkça tekrarlanan pudralama davranışı gelişiyor haliyle :) Diyeceğim o ki eğer oldukça yağlı bir cilde sahipseniz bu ürün sizin için uygun olmayacaktır.


Bu fondötenin ambalajını incelediğinizde ise; benim için pompalı bir yapısının olması oldukça avantajlı çünkü ürünü fazla fazla boş yere heba etmiş olmuyorsunuz. Pompası ile istediğiniz miktarda ürünü alıp yüzünüze uygulayabiliyorsunuz. Bu ürünü yüzünüze uygularken elde edebileceğiniz en güzel sonuç ise bence ıslatılmış makyaj süngerleri. Hem ürünü fazladan uygulamayı önleyip yüzünüzdeki yağlı görüntüyü engelliyor hem de bence daha hafif bir bitiş sağlıyor. Aynı zamanda içerisinde sağlık görünümünü destekleyen C vitaminini barındırdığından bahsediliyor. Merak edenler için bendeki rengi ise: 200 Soft Beige

Umarım bu yazım sizler için faydalı olmuştur. Sorularınızı ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim!


Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!

Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram