Altın Detaylar İle Kombin Önerileri / Suggestions for Combine with Gold Details

Herkese merhaba!
Biraz uzun bir aradan sonra bugün sizlerle kombin önerisi yazısı paylaşmak istedim. Konumuz ise: Altın detayları nasıl kombinlersiniz ya da altın detayları kombininizde nasıl kullanabilirsiniz sorularının cevabı olacak!
Bu soruların cevabını merak ediyorsanız, lütfen okumaya devam edin :)

1. Aksesuarlarda Altın Detayı

İlk başlığımız aksesuarlarda altın detayının kullanımı olacak. Kendi açımdan konuyu anlatmam gerekirse hem günlük hem de daha şık kombinlerde en sevdiğim şey gold/altın detaylar! Saatlerimden tutun da kolye, küpe, bilezik ve aklınıza gelebilecek her türlü aksesuarım bu altın dokunuşlara sahip. Açıkçası altın detaylarını gümüşten daha çok sevdiğimi de söyleyebilirim. 
Günlük kombinlerinizde altın detaylarını kullanmak isterseniz eğer, kesinlikle bu detayları ön planda tutacak daha sade kıyafet seçimleri yapmanızı öneririm. Şöyle bir örnek vermek gerekirse, diyelim ki aynı gün hem altın detaylı kolye, hem küpe, hem bilezik hem de saat takmak istediniz. Bu noktada kesinlikle abartılı renk seçimlerinden kaçarak daha sade renklerle parçaları kombinlemenizi öneririm. Böylece hem tüm gün göz yormayan bir tercih yapmış olursunuz hem de çabasız bir şık görüntüye ulaşırsınız.


Bu noktada belirtmek istediğim bir diğer şey de özellikle yaz aylarında bronz bir tene sahip olduktan sonra bu ten rengini altın detaylarla süslemek! Kesinlikle altın renginin en yakıştığı ten rengi de bence o güneşten bronzlaşmış müthiş ten rengi :)


Bir de şu sıralar 90'lara dönüş modasıyla yeniden ünlü olan choker kolyelerin altın detaylarla olan uyumu yeni bir retro anlayışını göz önüne çıkarıyor. Kesinlikle bu choker kolyelerden bir tane edinerek altın renkli kolyelerinizle kombinlemelisiniz!


2. Kıyafetlerde Altın Detayı

Kıyafetlerde altın detaylarını kullanmak ise bence sıradan bir elbiseyi, bir jeani bile güzelleştiriyor. Dolabınızda her daim bulunan bir siyah ya da beyaz elbiseyi altın detaylı bir kemerle çok daha farklı bir havaya çevirebilirsiniz.


Yine benim kıyafetlerde en sevdiğim detaylardan biri de altın renginin beyaz gömlek yakaları gibi detaylarla kombinlenmesi. Baksanıza ne kadar klasik ve minimal bir görünüm!



3. Ayakkabılarda Altın Detayı

Ayakkabılarda altın/rose gold detaylarının kullanımı da günümüzün moda anlayışında oldukça sık rastladığımız bir görünüm oldu. İster günlük, ister daha şık bir kombin yapmak isteyin altın detaylı ayakkabılar imdadınıza koşacaktır. Ancak bu kombinleri yaparken dikkat etmeniz gereken bir detay var ki, o da altın renkli ayakkabıları kullanırken üzerinizdeki diğer parçaları sade seçmek. Kesinlikle bu noktada neon renkli ya da daha göz alıcı renkleri altın renkli ayakkabılarla kombinlemek sizi bir moda faciasına dönüştürebilir! :)



(Bu ayakkabılara sahip olmak istemeyen bir kadın olursa da bir şey diyemiyorum :) )

ARTI OLARAK: Lütfen sakin ve minimal davranın! Altınlarla kombin yapın derken yeni gelin gibi kollarınızı omuzunuza kadar, boynunuzu boğazınıza kadar altınlarla doldurayım demeyin! Sonra böyle bir görüntü oluşmasın :)


Umarım bu yazım sizler için faydalı olmuştur. Yorumlarınızı ve sorularınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim!

DAHA FAZLASI İÇİN:


Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!

Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram