Sonbaharda Kullanılabilecek Kurtarıcı Parçalar / Savior Pieces For Fall Outfit Ideas

Herkese merhaba!
Bugünkü yazımda sizlere Sonbaharda kurtarıcı olabilecek, mevsim geçişlerinde kombinlerinizde kullanabileceğiniz parçalardan bahsedeceğim. Haydi başlayalım!

1. Kot Ceketler: Sonbaharda belki de en kurtarıcı parçalardan biri kot ceketlerdir. Her parçayla kombinlenebildiği için hem spor hem de şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. Mevsim geçişlerinde mutlaka gardırobunuzda bulunması gereken parçalardan biri.



2. Şişme Yelekler: Sonbaharda havanın nasıl olacağı hiç belli olmuyor. Kimi zaman güneş açıyor, kimi zaman yağmur yağıyor. Bu noktada serin havalardan sizi koruyacak bir parçaya ihtiyacınız olursa kendinize bir şişme yelek edinin. Özellikle kazaklarla birlikte kombinlendiğinde mevsim geçişlerinde kurtarıcınız olacaktır.


3. Kalın hırkalar: Sonbaharda ceket giymek zor geliyorsa, mevsim geçişlerinde hastalığa davet çıkarmamak için kombinlerinizde kalın hırkalar tercih edebilirsiniz. Üstelik son zamanlarda oldukça moda olan bu salaş görünüm de sizi daha cool bir görüntüye kavuşturacaktır.


4. Deri Ceketler: Kış yaklaşırken benim çok severek kullandığım parçalardan biri deri ceketlerdir. Hatta çoğu zaman deri ceket giyme mevsimi yaklaştıkça hafiften bir mutlu olurum :) Malum İzmir'de havalar biraz geç soğuduğu için bu tarihler biraz geç geliyor ancak Ekim ortasına doğru deri ceketimle kavuşuyoruz. :) Bence bir kadının gardırobunda bulunması gereken en kurtarıcı parçalardan biri deri cekettir. Çünkü deri ceketleri her kombinle kullanabilir, farklı farklı görünümler ortaya çıkarabilirsiniz. 

 

5. Trençkotlar: Mevsim geçişlerinin vazgeçilmez parçalarından biri de elbette ki trençkotlardır. Yağmurda, soğukta kullanılabildiği gibi çok kalın olmayanlarını da yine güneşli ancak serin havalarda kullanabilirsiniz. 



6. Ankle Botlar: Sonbaharda ayaklarım çok pişmesin, ama ısınsın; üstüne bir de şık görüneyim diyenler için mevsim geçişlerinde kombinlerinizde kullanabileceğiniz bir parça da ankle bot olarak tabir edilen botlardır. Bence bu botların en güzel olayı da hem rahat olması hem de şık göstermesi!


7. Bomber Ceketler: Son zamanlar oldukça ünlenen ve benim de en sevdiğim parçalardan biri olan bomber ceketler kesinlikle serin havaların kurtarıcısı! Hem cool hem de trendy görünmek istiyorsanız mutlaka bir kombininizi bomber ceketle tamamlamalısınız.




8. Salaş Kazaklar: Son olarak Sonbaharın en güzel görünümlerinden biri de -ince ya da kalın fark etmez- salaş kazaklarla tamamlanan kombinler bence. Hatta hazır bugünlerde havalar daha buz gibi olmamışken kullanabileceğiniz en güzel görünümlerden biri jean şort ve kazak kombinleri. Aman efendim şık görüneyim ama çok özenilmiş olmasın diyenlerdenseniz salaş kazak kombinleri tam size göre bence! :)



Sonbaharda ve mevsim geçişlerinde kullanabileceğiniz parçaları, kombin önerilerini sizlerle paylaşmak istedim. Umarım faydalı bir yazı olmuştur! :)

Bir sonrakinde görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!

DAHA FAZLASI İÇİN:

Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram