Sezonda Öne Çıkanlar: Kadife Parçalar / Top Fashion Trend: Velvet Clothing

Herkese yeniden merhabalar!
Bugünkü yazımı sezonun öne çıkan parçaları ''kadifeler'' üzerine yazmak istedim. 
2016-2017 sezonunda beni en çok heyecanlandıran, en çok gözüme hitap eden parçalar kadifeden oluşanlar aslında. Bir çok markanın da bu sezon vitrininde illa ki kadife bir parça görebiliyoruz. Haydi gelin birlikte sezonda en çok dikkat çeken kadife parçalara bir göz atalım! :)

1. Choker Kolyeler: Benim bu sezon günlük kombinlerde kullanmayı en sevdiğim parçalardan biri kadife choker kolyeler. Çünkü bence bu kolyelerin kendine has bir havası var ve hangi kombinle birleştirirseniz görünüşünüzde bir farklılık yaratıyor.




2. Kadife Ayakkabılar: Her ne kadar bu ayakkabıların günlük kullanımı zor olsa da insanın ilk bakışta kalbini çalıyorlar. Bence bu ayakkabıların da kullanım alanı biraz salon tarzı olmalı. Aksi takdirde herhangi bir lekelenme söz konusu olduğunda kalbiniz kırılabilir :)





3. Kadife Elbiseler: Tek bir elbiseyle hem günlük hem de akşam için şık ve elegan bir görüntüye ulaşmak isterseniz bence kesinlikle kadife bir elbise tercih etmelisiniz. Kullanımı her ne kadar zor olsa da bence görünüşünüzle dikkat çekmek için biçilmiş kaftan oluyor :)



4.Kadife Takımlar: Eğer dolabınızda dikkat çekici bir pantolon ya da etek takımına sahip olmak istiyorsanız bu konuda kadifenin gücünden destek alabilirsiniz. Bu takımlar öyle göz alıcı duruyor bir göz atmanızda fayda var! :)


5. Kadife Çantalar: Kombinlerimizi tamamlarken aksesuar olarak çanta seçimi çok önemli. Bu noktada sezonda trend görüntüyü yakalayabilmek için görünümünüzü kadife bir çantayla tamamlayabilirsiniz.


6. Kadife Büstiyerler: Kadifenin en güzel kullanım alanlarından biri de klasik bir jeanle ya da kumaş pantolonla kadife büstiyerleri kombinlemek. Böylece hem çabasız şıklığı hem de trend görünümü yakalamış olacaksınız.



Umarım bu yazım sizler için faydalı olmuştur. Yorumlarınızı ve sorularınızı aşağıdaki yorum kutucuğuna bırakırsanız çok sevinirim! :)

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın. Follow the white rabbit!

DAHA FAZLASI İÇİN:


Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram