2017 Yılın Rengi: Greenery / Color of the Year - 2017: Greenery

Merhaba!
Bugünkü yazımda sizlerle yılın rengini paylaşmak istiyorum. Her yılın başında blogumda sizlerle Pantone'nin o yıl için belirlediği rengi paylaşıyorum. Bu yıl da es geçmek istemedim! Öyleyse gelin yılın rengi neymiş ve bu yıl kullanım alanları nasılmış birlikte inceleyelim :)

Pantone 2017 yılının rengini Greenery olarak belirledi:

 

Greenery rengi, tam olarak yoğun bir yeşil rengini temsil etmiyor aslında. 
Bizim o özellikle bahar aylarında doğada sıkça gördüğümüz biraz sarıya çalan yeşil rengini temsil ediyor. Yine de yılın renginde aynı tonu tutturacaksınız diye bir kaide yok! 
Özellikle moda, dekorasyon, aksesuar gibi alanlarda bu renk tonları karşımıza çok çıkacak gibi duruyor :)

Evinizi ya da ofisinizi bu güzel renk ile yeşillendirdiğinizde oldukça iç açıcı ve ferah bir görünüm elde edebilmiş oluyorsunuz. Ben özellikle dekorasyonda yeşil ve beyazın uyumuna bayılıyorum!





Kadın modasına gelecek olursak, Greenery rengi çoktan birçok defilede yerini aldı bile. Siz de sokak modasında kombinlerinizi yaparken küçük dokunuşlarla da olsa Greenery rengini kullanmaktan kaçınmayın :)




Yılın rengini hem modada hem dekorasyonda kullanırken yanına yakışacak diğer renkleri de şöyle şuraya bırakayım efendim :) bknz:

Umarım yazımı beğenmiş ve faydalı bulmuşsunuzdur. Yorumlarınızı ve olursa sorularınızı aşağıdaki kutucuğa yazarak benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın!

Fotoğrafların kaynağı: Pinterest
https://tr.pinterest.com/selinturkol/

Selin Türkol

1 yorum:

  1. Approximately 60% of world gross gaming income comes from Europe, where Evolution has about 60% market 카지노 share. The company has at all times been run with no debt on the stability sheet. Free cash circulate has grown from €12 mill in 2015 to €294 mill in 2020. Five-year average after-tax working earnings/tangible assets are about forty one.5%. In different phrases, the enterprise has been extremely worthwhile and environment friendly. It currently has ~8,700 workers, about 90% of whom are sellers situated in its studios in Malta, Latvia, Georgia, and North America.

    YanıtlaSil

Instagram