Hasır Çantaların Muhteşem Dönüşü! / A Great Return From Wicker Bags!

Herkese merhaba!
Uzun bir aradan sonra bloguma yeni bir yazı hazırlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Bugünkü yazımda sizlere hasır çanta modasından bahsedeceğim. 
Hem podyumda hem de sokak modasında görebileceğimiz üzere bu sezon hasır çantalar oldukça popüler! Peki hasır çantaları nasıl kombinleyebiliriz? Bu sorunun cevabı için yazıyı okumaya devam edin :)

Bir zamanlar anneannelerimizin kullandığı hasır çantalar, şimdilerde bizlerin gözdesi oldu. Hemen hemen tüm moda markalarda bu sezon hasır çantaları görebilmek ve satın almak ise mümkün.


Daha çok ilkbahar-yaz modasında görebildiğimiz hasır çantaların birçok farklı çeşidi de bulunmakta. İster biraz otantik olsun, ister biraz renkli bu çantalar kesinlikle görüşünüzü daha trendy hala getirecektir.


Sade şekilde tasarlanmış olan hasır çantaları ise yaza uygun bir şekilde renkli eşarp ya da fularlarla kombinleyebilirsiniz.



Yeni sezonun yeni gözdeleri, yazlık  elbiselerle kombinlendiği zaman ise adeta nostaljik bir hava yaratıyor. Eğer ''ben kesinlikle eski dönem insanıyım'' diyenlerdeniz mutlaka bu kombini denemelisiniz!



Ve son olarak bu sezon benim en beğendim hasır çantalar aşağıda paylaştığım gibi yuvarlak ve farklı bir biçimde olan hasır çantalar. Bence siz de daha minimal, daha sade bir giyim tarzından hoşlanıyorsanız mutlaka bu tasarımları beğenirsiniz :)



Umarım yazımı faydalı bulmuş ve beğenmişsinizdir. Yorumlarınızı ve olursa sorularınızı aşağıdaki yorum kutucuğunda benimle paylaşırsanız çok sevinirim!

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın!

Selin Türkol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram